Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ploi si vant puternic in toata tara in urmatoarele doua zile. Meteorologii anunta si ninsori viscolite la munte

Adevărul Adevărul,
Ploi si vant puternic in toata tara in urmatoarele doua zile. Meteorologii anunta si ninsori viscolite la munte

Vremea se strica in urmatoarele doua zile, anunta Administratia Nationala de Meteorologie, care a emis o informare de ploi si vant puternic, valabila in perioada 2 - 4 februarie. continuă pe Adevărul

Ploi si vant, de vineri, in toata tara. De sambata seara, la munte, vor predomina ninsorile

Meteorologii au emis vineri o informare meteo de intensificari ale vantului si ploi, care va fi valabila in majoritatea regiunilor. Incepand de sambata seara, la munte vor predomina ninsorile.

Cod galben de vant puternic

Meteorologii au emis avertizare cod galben de vant puternic pentru a doua jumatate a zilei de marti, 30 ianuarie si pentru prima parte a zilei de 31 ianuarie. Sunt prevazute intensificari ale vantului nord-vestic, in rafale de pana la 15-20 de metri pe secunda, transmite IPN.

Cod galben de vant puternic si ceata in mai multe judete

Mai multe judete se afla, marti dimineata, sub Cod galben de ceata si vant puternic, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Vremea in urmatoarele doua saptamani: temperaturi de primavara in aceasta perioada, dar revin si precipitatiile

Vremea se va incalzi semnificativ in aceasta saptamana, astfel incat maximele termice vor atinge si valori de 13 grade Celsius, insa dupa data de 1 februarie, dar si intre 6 si 9 februarie, in cea mai mare parte a zonelor tarii vor reveni precipitatiile atat mixte, cat si sub forma de ninsoare la munte), pe fondul unui regim termic mai rece, apropiat de media perioadei din calendar, releva prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4573 seconds )