Libnet.ro
UNICEF

22:30

Plumb: Nu sunt vinovata. Dosarul Belina - un atac la PSD, pentru destabilizarea statului de drept si a ordinii constitutionale

Hotnews Hotnews,
 Plumb: Nu sunt vinovata. Dosarul Belina - un atac la PSD, pentru destabilizarea statului de drept si a ordinii constitutionale

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a declarat joi, dupa ce si-a studiat dosarul trimis de procurori catre Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca nu a incalcat legea si ca dosarul este un atac pentru destabilizarea statului de drept si a ordinii constitutionale, dar si un atac la PSD, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Rovana Plumb se apara: Dosarul Belina, un atac pentru destabilizarea statului de drept

Ministrul pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb a declarat joi la iesirea de la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor ca nu a incalcat legea si ca dosarul Belina este un atac la adresa PSD, si.

Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR, despre Dosarul Belina:Reactiile PSD-_ALDE sunt foarte agresive

Liderul deputatilor UDMR Attila Korodi a declarat la RFI ca reactiile PSD-ALDE in dosarul Belina sunt foarte agresive, transmite News. ro.

VIDEO Dosarul Belina. Sevil Shhaideh si Rovana Plumb nu vor demisiona din Guvern, in ciuda acuzatiilor DNA. Pesedistii le considera nevinovate

Conducerea PSD a decis, luni, ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb sunt nevinovate, iar acestea nu vor demisiona din Guvernul Tudose. Decizia de luni intervine dupa ce DNA a anuntat ca ambele membre ale Executivului sunt cercetate in dosarul Belina. Pe de alta parte, liderii PSD si ALDE urmeaza sa ia o decizie legata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, acuzat ca tolereaza atacurile procurorilor la adresa PSD.

VIDEO Kelemen Hunor evita sa anunte cum va vota UDMR in cazul ministrului Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina

Presedintel UDMR, Kelemen Hunor a reiterat ca este prematur sa anunte cum va vota formatiunea pe care o conduce in cazul ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, pentru care DNA cere inceperea urmaririi penale in dosarul Belina.

Laura Codruta Kovesi, primele declaratii despre dosarul Belina

Dosarul Belina, in care sunt vizati doi ministri din Guvern - vicepremierul Sevil Shhaideh si ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, - a fost deschis in mai 2017, nu i.

Basescu: in dosarul Belina, nu Dragnea este tinta. Se vrea inlaturarea lui Sevil Shhaideh din Guvern

Traian Basescu a a facut o declaratie socanta, miercuri seara la postul B1TV, cu privire la dosarul Belina in care sunt anchetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ministri in guvernul Tudose.

Traian Basescu, ipoteza surprinzatoare privind dosarul Belina: Nu Dragnea este tinta. Se vrea...

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat o ipoteza suprinzatoare cu privire la dosarul Belina in care sunt anchetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ministri in guvernul Tudose. Basescu.

Traian Basescu, ipoteza surprinzatoare privind dosarul Belina: Nu Dragnea este tinta. Se vrea... (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat o ipoteza suprinzatoare cu privire la dosarul Belina in care sunt anchetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ministri in guvernul Tudose. Basescu.

Victor Ponta, despre ministrii din dosarul Belina: Ca prim-ministru, i-as fi schimbat

Victor Ponta a declarat, ieri, ca intelege sustinerea politica pe care partidul o acorda ministrilor Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, vizate in dosarul Belina, dar, in calitate de premier, i-ar fi schimbat.

Victor Ponta, despre ministrii din dosarul Belina: Ca prim-ministru, i-as fi schimbat

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca intelege sustinerea politica pe care partidul o acorda ministrilor Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, vizate in dosarul Belina, dar, in calitate de premier, i-ar fi schimbat, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )