Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu, ipoteza surprinzatoare privind dosarul Belina: Nu Dragnea este tinta. Se vrea...

B1 B1,
Traian Basescu, ipoteza surprinzatoare privind dosarul Belina: Nu Dragnea este tinta. Se vrea...

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat o ipoteza suprinzatoare cu privire la dosarul Belina in care sunt anchetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ministri in guvernul Tudose. Basescu. continuă pe B1

Traian Basescu, ipoteza surprinzatoare privind dosarul Belina: Nu Dragnea este tinta. Se vrea... (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat o ipoteza suprinzatoare cu privire la dosarul Belina in care sunt anchetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ministri in guvernul Tudose. Basescu.

Traian Basescu, dezvaluiri socante despre dosarul privind lacul Belina: Procurorii DNA au gresit incadrarea

Invitat la un post de televiziune, fostul presedinte Traian Basescu se dezlantuie si sustine ca in dosarul Lacul Belina procurorii DNA au gresit incadrarea faptelor, aici fiind vorba, nu.

Traian Basescu, declaratie bomba despre dosarul privind lacul Belina: Procurorii DNA au gresit incadrarea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza in cazul controversatului dosar Lacul Belina, in care Sevil Shhaideh este acuzata de abuz in serviciu pentru o fapta din 2013,.

Conflict in justitie privind dosarul Belina: Kovesi, plangere la CSM impotriva lui Tudorel Toader

Procurorul-general al DNA, Laura Codruta Kovesi, a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii CSM) privind declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe dosarul Belina.

Surse: Premierul Tudose sesizeaza CCR pentru un posibil conflict intre DNA si Guvern privind dosarul Belina

Premierul Tudose va sesiza Curtea Constitutionala pentru constatarea unui posibil conflict intre DNA si Guvern in urma instrumentarii de catre procurori a dosarului Belina, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Stire in .

Basescu, la TVR: In dosarul Belina miza nu e arestarea lui Dragnea, ci inchiderea robinetului sau de bani de la Ministerul Dezvoltarii

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat, marti seara, la TVR1, ca in dosarul Belina infractiunea ce ar trebui anchetata este traficul de influenta, si nu abuzul in serviciu, si ca miza nu este arestarea lui Liviu Dragnea, ci inchiderea robinetului de bani pe care acesta l-ar avea la dispozitie pentru baronii locali prin Ministerul Dezvoltarii.

Basescu: in dosarul Belina, nu Dragnea este tinta. Se vrea inlaturarea lui Sevil Shhaideh din Guvern

Traian Basescu a a facut o declaratie socanta, miercuri seara la postul B1TV, cu privire la dosarul Belina in care sunt anchetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ministri in guvernul Tudose.

Poate ancheta DNA dosarul Belina?

Mai intai Liviu Dragnea, sustinut apoi de Tudorel Toader si chiar de Traian Basescu au generat impresia ca DNA nu avea voie sa ancheteze cele doua hotarari de guvern emise in 2013 care au facut posibila trecerea lacului Belina si a bratului Pavel de la Apele Romane la Consiliul Judetean Teleorman. Dragnea a simplificat totul afirmand ca s-a trecut un un bun al statului din public in public, deci care e problema, ne apucam acum sa anchetam toate transferurile, sunt mii?.

Radu Banciu, despre cum se apara cei din dosarul Belina: Declaratii sfidatoare la adresa bunului simt (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatii puse de procurorii DNA asupra lui Sevil Shhaideh si a Rovanei Plumb in dosarul Belina si implicare lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta, despre ministrii din dosarul Belina: Ca prim-ministru, i-as fi schimbat

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca intelege sustinerea politica pe care partidul o acorda ministrilor Rovana Plumb si Sevil Shhaideh, vizate in dosarul Belina, dar, in calitate de premier, i-ar fi schimbat, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )