Libnet.ro
UNICEF

18:00

PMB: Capitala pierde finantare de peste 132 milioane lei pentru proiecte precum Arcul de Triumf

Adevărul Adevărul,
PMB: Capitala pierde finantare de peste 132 milioane lei pentru proiecte precum Arcul de Triumf

Capitala pierde finantare din fonduri europene si de la bugetul de stat de peste 132 milioane de lei din cauza ca proiecte precum pasajul rutier de la Piata Sudului, construirea ambulatoriului de la Spitalul Foisor sau consolidarea Arcului de Triumf nu sunt gata la timp. continuă pe Adevărul

Municipiul Bucuresti pierde peste 132 de milioane de lei din banii europeni. Primarul general a anuntat proiectele afectate

Primaria Capitalei recunoaste ca municipiul Bucuresti pierde peste 132 de milioane de lei din banii europeni. Motivul - institutia nu a respectat termenele de executie ale lucrarilor finantate cu bani europeni.

Primaria Bucuresti pierde banii din cauza proiectelor nefinalizate

Capitala pierde finantare din fonduri europene si de la bugetul de stat de peste 132 milioane de lei din cauza ca proiecte precum pasajul rutier de la Piata Sudului, construirea ambulatoriului de la Spitalul Foisor sau consolidarea Arcului de Triumf nu sunt gata la timp.

Bucurestiul pierde finantarea europeana pentru trei mari proiecte - pasajului rutier de la Piata Sudului, amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Tei si Floreasca si spitalul Foisor - 124 milioane lei

Bucurestiul pierde finantare din fonduri europene si de la bugetul de stat in valoare totala de 124. 654,08 lei pentru trei proiecte care nu vor fi finalizate la 31. 2015, termenul stabilit prin acordul de finantare in cadrul Programului Operational Sectorial 2007-2013 POR), potrivit informatiilor furnizate de municipalitate. Este vorba despre pasajului rutier de la Piata Sudului, amenajarea unui circuit turistic pe lacurile Tei si Floreasca si modernizare spitalul Foisor. Finantarea nerambursabila accesata in total de municipalitate prin Programul Operational Regional 2007 - 2013 este de 191. 216,65 lei.

Tanar acuzat de evaziune fiscala record: peste 12 milioane de lei

Un tanar de 22 de ani, din Petrosani, adiministrator al unei firme din Deva, este anchetat pentru comiterea unei infractiuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12. 000 de lei. Ofiterii Serviciului de.

BCR Asigurari de Viata: Profitul a crescut cu 9% pana la 18,8 milioane lei in primele noua luni din 2015

BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group VIG), cu un portofoliu de peste 400. 000 asigurati, a inregistrat la 30 Septembrie 2015 un profit de 18. 8 milioane lei, in crestere cu 9% fata de aceeasi perioada a anului 2014, a anuntat vineri asiguratorul. Parteneriatul strategic cu Banca Comerciala Romana a fost decisiv in recastigarea celei de-a doua pozitii de pe piata, cu o cota de 14. 2%, a precizat Sorin Mititelu, presedinte al directoratului asiguratorului.

Un tanar a fost acuzat de evaziune fiscala record: peste 12 milioane de lei. Barbatul a fost retinut de politisti

Un tanar de 22 de ani, din Petrosani, adiministrator al unei firme din Deva, este anchetat pentru comiterea unei infractiuni de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 12. 000 de lei.

Profitul grupului Garanti Romania a crescut cu 8%, la 98,5 milioane lei

Garanti Group Romania a inregistrat in primele noua luni un profit net de 98,5 milioane lei, in crestere cu 8% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 10%, la 9,5 miliarde lei.

Profit de 89,9 milioane lei la zece luni pentru SIF1 Banat-Crisana

SIF1 Banat-Crisana a inregistrat un profit de 89,9 milioane lei, la finalul lunii noiembrie, avand o crestere de 13,4 milioane lei fata de luna anterioara, potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti.

TAROM estimeaza pentru acest an pierderi de 49 milioane lei si ia in calcul reducerea personalului

Compania nationala de transport aerian TAROM isi va reduce in acest an pierderile la 49 milioane lei, de la 110 milioane lei anul trecut, si ia in calcul eficientizarea schemei de personal prin reducerea personalului, o decizie in acest sens fiind asteptata anul viitor.

Garanti Romania, profit in crestere cu 8% la noua luni, la 98,5 milioane lei

Garanti Group Romania a inregistrat in primele noua luni un profit net de 98,5 milioane lei, in crestere cu 8% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 10%, la 9,5 miliarde lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )