Libnet.ro
UNICEF

14:01

Primaria Bucuresti pierde banii din cauza proiectelor nefinalizate

România Liberă România Liberă,
Primaria Bucuresti pierde banii din cauza proiectelor nefinalizate

Capitala pierde finantare din fonduri europene si de la bugetul de stat de peste 132 milioane de lei din cauza ca proiecte precum pasajul rutier de la Piata Sudului, construirea ambulatoriului de la Spitalul Foisor sau consolidarea Arcului de Triumf nu sunt gata la timp. continuă pe România Liberă

Municipiul Bucuresti pierde peste 132 de milioane de lei din banii europeni. Primarul general a anuntat proiectele afectate

Primaria Capitalei recunoaste ca municipiul Bucuresti pierde peste 132 de milioane de lei din banii europeni. Motivul - institutia nu a respectat termenele de executie ale lucrarilor finantate cu bani europeni.

Curse Lufthansa, anulate din cauza cetii

Doua curse Lufthansa, operate pe Aeroportul din Sibiu au fost anulate din cauza cetii, iar pasagerii au fost redirectionati.

UPDATE Zeci de proiecte imobiliare controversate discutate marti la Primaria Bucuresti: blocul de 5 etaje de pe strada Mantuleasa, o cladire de 22 metri inaltime pe Calea Victoriei si un bloc de 4 etaje in Piata Lahovary. Ce proiecte au fost aprobate

Consilierii generali ai Capitalei vor discuta marti nu mai putin de 48 de Planuri Urbanistice Zonale si de Detaliu. Printre acestea se afla si proiecte imobiliare controversate, care au fost respinse de-a lungul timpului si care au starnit indignarea societatii civile: un bloc cu trei subsoluri, demisol, parter si patru etaje in Piata Lahovary nr. 8, un ansamblu de cladiri cu inaltimea maxima de 5 etaje pe strada Mantuleasa nr. 7-9 - pe terenul unde s-a aflat scoala lui Mircea Eliade, un bloc de 22 metri inaltime pe Calea Victoriei. Pe ordinea de zi se afla si Planul Urbanistic pentru sediul marii loje nationale din Romania - bd. Expozitiei 24 F.

SSIF Broker vrea sa imprumute clientii pentru operatiuni in marja, cu banii din obligatiuni

Actionarii SSIF Broker au aprobat, miercuri, un plafon maxim de 25 milioane lei pentru emisiunile de obligatiuni ale societatii, intr-un interval de timp de 18 luni, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Cladire oficiala din Bucuresti, evacuata din cauza plosnitelor

Cei 80 de cetateni straini care locuiau in Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil din Capitala au fost evacuati saptamana trecuta din cauza ca intreaga cladire, una cu 4.

MAE: Un punct de frontiera dintre Turcia si Irak este inchis din cauza operatiunilor MILITARE

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti ii avertizeaza romanii din Irak si Turcia ca autoritatile turce au inchis punctul de trecere a frontierei Habur Ibrahim Khalil, dintre Turcia si Regiunea Kurdistan - Irak.

Din cauza poluarii, chinezii cumpara aer curat imbuteliat in Canada: cat costa o sticla si cine isi permite sa comande asa ceva

Proiectul unei companii din Canada, care a inceput ca o simpla gluma, s-a transformat dintr-o afacere prospera datorita gravei poluari din China. Vitality Air vinde sticlute cu aer din Muntii Stancosi, aer proaspat si curat, de care locuitorii din Beijing nu se mai pot bucura de multi ani.

Marius Sumudica a explicat de ce a plecat in timpul meciului Dinamo vs Astra: Din cauza unor probleme la inima

Marius Sumudica a declarat, miercuri, ca a avut probleme la inima si din acest motiv a plecat la Spitalul Militar in minutul 70 al meciului pe care echipa sa, Astra, il disputa cu Dinamo pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.

A trebuit sa las trei copii in urma din cauza nenorocitului de sistem bancar

Povara creditelor in franci elvetieni CHF) este tot mai grea pentru cei imprumutati, chiar daca vocea acestora pare din ce in ce mai stinsa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )