Libnet.ro
UNICEF

01:06

PMB: Gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat in urmatoarele trei zile cu unul nou, produs in Romania. Vor fi cumparate si ventilatoare speciale

Hotnews Hotnews,
 PMB: Gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat in urmatoarele trei zile cu unul nou, produs in Romania. Vor fi cumparate si ventilatoare speciale

Primaria Capitalei anunta ca suprafata de joc de pe Arena Nationala va fi schimbata in urmatoarele trei zile cu un gazon nou, produs in Romania, actualul fiind deteriorat din cauza caniculei si a numeroaselor meciuri care au avut loc in ultima perioada. Municipalitatea precizeaza ca au fost incepute procedurile de achizitie a unor ventilatoare speciale care sa permita ventilarea la nivelul gazonului. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei: Gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat. Vor fi cumparate si ventilatoare speciale

Primaria Capitalei anunta ca suprafata de joc de pe Arena Nationala va fi schimbata in urmatoarele trei zile cu un gazon nou, produs in Romania, actualul fiind deteriorat din cauza caniculei si a numeroaselor meciuri care au avut loc in ultima perioada. Municipalitatea precizeaza ca au fost incepute procedurile de achizitie a unor ventilatoare speciale care sa permita ventilarea la nivelul gazonului.

Gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat

Ajuns intr-o stare deplorabila dupa caldurile caniculare din aceasta vara, gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat in zilele urmatoare, anunta Primaria Municipiului Bucuresti.

Vremea se schimba. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea se va incalzi in perioada care urmeaza, insa temperatura nu va mai trece de 34 de grade pana la mijlocul acestei saptamani. Vor fi ploi la munte, dar si in sud-vestul.

PMB vrea sa schimbe gazonul de pe Arena Nationala, inaintea partidei dintre FCSB si Sporting Lisabona

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ca va schimba suprafata de joc de pe Arena Nationala, dupa ce gazonul de pe cel mai scump stadion al tarii a aratat rau la ultimele meciuri, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Primaria Capitalei schimba gazonul de pe Arena Nationala, inainte de returul Stelei cu Sporting Lisabona

Primaria Capitalei a anuntat ca rezultatele analizelor facute asupra gazonului de pe Arena nationala arata ca suprafata de joc trebuie schimbata de urgenta, avand in vedere ca, in perioada.

Gazon deplorabil pe Arena Nationala: Ne vom face iar de ras. Primaria e responsabila de starea suprafetei de joc

Gazonul de pe Arena Nationala a aratat groaznic la partida dintre FCSB si Astra, iar peste 10 zile vine si meciul dintre FCSB si Sporting, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Teixeira, victima gazonului de Liga a 5-a de pe Arena Nationala

Caldura excesiva care a asaltat Bucurestiul in ultimele saptamani a parjolit la propriu gazonul de pe Arena Nationala.

Christoph Daum, prins cu mata-n sac. Cum a incalcat selectionerul legea pe Arena Nationala (VIDEO)

Christoph Daum a incalcat legea pe Arena Nationala. Selectionerul a fost filmat de jurnalistii de la GSP in timp ce fuma in interiorul Arenei Nationale. Daum a fost surprins la pauza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )