Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vremea se schimba. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Antena3 Antena3,
Vremea se schimba. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vremea se va incalzi in perioada care urmeaza, insa temperatura nu va mai trece de 34 de grade pana la mijlocul acestei saptamani. Vor fi ploi la munte, dar si in sud-vestul. continuă pe Antena3

PMB: Gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat in urmatoarele trei zile cu unul nou, produs in Romania. Vor fi cumparate si ventilatoare speciale

Primaria Capitalei anunta ca suprafata de joc de pe Arena Nationala va fi schimbata in urmatoarele trei zile cu un gazon nou, produs in Romania, actualul fiind deteriorat din cauza caniculei si a numeroaselor meciuri care au avut loc in ultima perioada. Municipalitatea precizeaza ca au fost incepute procedurile de achizitie a unor ventilatoare speciale care sa permita ventilarea la nivelul gazonului.

Prognoza meteo: cat de mult scad temperaturile. in ce regiuni se racoreste, cand lovesc ploile torentiale si vijeliile

Si vineri, 11 august, aerul continua sa fie irespirabil, insa meteorologii prognozeaza un weekend cu temperaturi mai usor de suportat. Vremea se mai racoreste sambata si duminica, fiind asteptate ploi torentiale, vijelii si grindina.

Vremea pentru pentru urmatoarele doua saptamani: Meteorologii anunta temperaturi in crestere

Meteorologii ANM anunta pentru perioada 14 - 28 august temperaturi ce vor creste treptat, pe 19 august fiind inregistrate chiar 34 de grade, in Banat, Muntenia si Oltenia. in Banat vremea se va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )