Libnet.ro
UNICEF

18:15

PMB renunta la taxa Oxigen. Ce se intampla cu banii celor care au achizitionat deja o vinieta

Antena3 Antena3,
PMB renunta la taxa Oxigen. Ce se intampla cu banii celor care au achizitionat deja o vinieta

Potrivit oficialilor Municipalitatii, vinieta ecologica si inclusiv restrictiile din zona centrala au fost abrogate prin votul Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). continuă pe Antena3

Zi importanta pentru soarta bucurestenilor. Ce se va intampla cu taxa Oxigen

Emotii uriase pentru majoritatea bucurestenilor! Astazi va fi votat proiectul de hotarare privind anularea taxei de poluare de catre consilierii generali ai Capitalei. Acesta va intra suplimentar pe ordinea de zi a sedintei de Consiliul General. Ce se intampla cu banii cetatenilor care au platit deja taxa Oxigen Se abroga HCGMB nr. 5392019 privind masuri .

Taxa Oxigen, ingropata definitiv: mesajul Gabrielei Firea pentru cei care au platit-o

In 2019, Primaria Capitalei avea planuri mari, iar Gabriela Firea dorea ca toti bucurestenii cu masini vechi sa plateasca taxa Oxigen. Proiectul a trecut, dar la inceput de an s-au mai.

Program Mega Image, incepand de luni, 23 martie. Ce se intampla cu pensionarii care fac cumparaturi

Retailerul belgian Mega Image anunta modificari de program, in contextul raspandirii epidemiei de Covid-19. Noile masuri intra in vigoare de luni, 23 martie 2020, si au fost adoptate pentru sporirea securitatii sanitare. Accesul persoanelor in varsta in magazin Noile masuri se aplica tuturor magazinelor Mega Image, non-stop sau de tip Shop&Go. Pentru sporirea securitatii sanitare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )