Libnet.ro
UNICEF

13:30

PMP i cere demisia lui Siegfried Muresan din Parlamentul European: A optat pentru PNL, unde i s-a garantat loc eligibil pe listele la europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 PMP i cere demisia lui Siegfried Muresan din Parlamentul European: A optat pentru PNL, unde i s-a garantat loc eligibil pe listele la europarlamentare

Partidul Miscarea Populara ii cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan din Parlamentul European, afirmand ca acesta a negociat cu PNL, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2019. continuă pe Hotnews

PMP cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan din Parlamentul European

Partidul Miscarea Populara ii cere demsiia din Parlamentul European lui Siegfried Muresan, dupa ce acesta a anuntat plecarea sa din PMP in tabara PNL. Suntem informati ca tanarul europarlamentar.

PMP ii cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan

Partidul Miscarea Populara PMP) a anuntat astazi ca ii cere demisia europarlamentarului Siegfried Muresan din partid si din Parlamentul European, dupa ce acesta ar fi decis sa se alature PNL, unde i s-a garantat un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, se arata intr-un comunicat de presa al paridului, transmis Redactiei noastre.

Surse: Europarlamentarul Siegfried Muresan pleaca din partidul lui Basescu si trece la PNL. PMP ii cere demisia

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan va trece la PNL, partid pe listele caruia va candida la alegerile europarlamentare din 2019, au confirmat surse politice pentru Adevarul. Decizia oficiala urmeaza sa fie anuntata la inceputul saptamanii viitoare. PMP i-a cerut demisia din Parlamentul European.

Surse: Europarlamentarul Siegfried Muresan se va transfera de la PMP la PNL

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan se va transfera in scurt timp la Partidul National Liberal, de pe listele caruia va urma sa candideze din nou la alegerile europarlamentare, au relatat surse pentru Adevarul. Comunicatul oficial ar urma sa fie facut public saptamana viitoare.

Europarlamentarul Siegfried Muresan trece de la PMP la PNL - surse

Siegfried Muresan, europarlamentar ales pe listele Partidului Miscarea Populara, trece la PNL, au declarat HotNews. ro surse politice.

PNL cere demisia sefei TVR

PNL cere demisia presedintelui-director general al SRTv, Doinei Gradea, iar daca nu va face acest lucru pana marti, va fi convocata la audieri in Comisia de cultura a Camerei Deputatilor, a anuntat purtatorul.

Se cere DEMISIA lui CARMEN DAN, dupa jafurile de la SINESTI: Ne e frica sa circulam in siguranta prin tara

Deputatul PNL, Pavel Popescu, ii solicita demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, acuzand ca aceasta nu are capacitatea sa asigure siguranta romanilor. Solicitarea vine in contextul tentativei de jaf de la Si.

Ludovic Orban: PNL sustine interventia presedintelui Iohannis privind legile justitiei si cere demisia ministrului Tudorel Toader

PNL sustine interventia oportuna a presedintelui Klaus Iohannis in ceea ce priveste contestarea legilor justitiei la CCR si la Comisia de la Venetia, a declarat miercuri Ludovic Orban. El a mai spus ca liberalii solicita demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2382 seconds )