Libnet.ro
UNICEF

01:05

PMP depune un proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale

Hotnews Hotnews,
 PMP depune un proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, sambata, la reuniunea Congresului National al partidului, ca luni va fi depus proiectul de lege prin care se doreste eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

PMP va depune un proiect de lege pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale

Partidul Miscarea Populara va depune, luni, la Parlament un proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale, a anuntat liderul formatiunii politice, Eugen Tomac, potrivit Agerpres .

Asociatia pentru pensii private: Noul proiect de lege privind sistemul public de pensii nu schimba Pilonul II

Noul proiect de lege privind sistemul public de pensii nu aduce nicio schimbare pentru cei peste 7 milioane de participanti la Pilonul II, arata, intr-o precizare de presa, Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Proiectul de lege privind sistemul public de pensii nu schimba Pilonul II

Proiectul de lege privind sistemul public de pensii nu aduce nicio schimbare in calculul pensiei publice viitoare pentru cei peste sapte milioane de participanti la Pilonul II de pensii administrate privat, fata de legea pensiilor aflata in vigoare in prezent, a anuntat, ieri, Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )