Libnet.ro
UNICEF

09:00

PMP, USR, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor nationale sustin investitura Guvernului PNL. Orban: Avem deja sustinerea a peste 233 de parlamentari Ce spune premierul desemnat despre tactica PSD din comisii (VIDEO)

B1 B1,
PMP, USR, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor nationale sustin investitura Guvernului PNL. Orban: Avem deja sustinerea a peste 233 de parlamentari Ce spune premierul desemnat despre tactica PSD din comisii (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca PMP, USR, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor nationale vor sustine investitura Guvernului PNL, precum si ca numeric, astazi peste 233 de parlamentari au anuntat. continuă pe B1

Orban ar urma sa incheie luni acordurile politice cu minoritatile, PMP, USR, UDMR si ALDE - surse

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ar urma sa incheie, luni, acorduri politice cu grupul minoritatilor nationale, PMP, USR, UDMR si ALDE, potrivit unor surse liberale, citate de Agerpres.

Orban, ultimele negocieri cu partidele pentru votul de investitura. Va semna astazi acorduri cu PMP, USR, UDMR si ALDE

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca astazi va avea noi intalniri cu liderii PMP, USR, ai minoritatilor nationale, ai UDMR si ALDE, cu care va semna acorduri pentru sustinerea Guvernului. in total, aceste formatiuni au 225 de voturi, in conditiile in care pentru investirea Guvernului sunt necesare 233 de voturi.

PMP si grupul minoritatilor nationale anunta ca vor vota Cabinetul Orban

Eugen Tomac a anuntat ca, in urma negocierilor, a semnat cu Ludovic Orban un protocol de colaborare pentru sustinerea Guvernului PNL. Liderul PMP a precizat ca in linii mari toti parlamentarii partidului vor vota, transmite Mediafax. De asemenea, Varujan Pambuccian a declarat, ca grupul minoritatilor nationale va vota investirea Guvernului Orban in Parlament, cu sugestia ca secretarul general al Guvernului sa aiba rang de ministru.

Grupul minoritatilor nationale anunta ca va vota investirea Guvernului Orban

Liderul deputatilor minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a anuntat, luni, dupa discutia cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca cei 17 deputati ai minoritatilor vor vota pentru investirea Guvernului, caruia ii cer sa asigure un an stabil.

Orban: Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunta ca a semnat acorduri si intelegeri cu grupul minoritatilor nationale, cu PMP, USR, UDMR si ALDE, avand sprijinul pentru investirea Guvernului.

LUDOVIC ORBAN: Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunta ca a semnat acorduri si intelegeri cu grupul minoritatilor nationale, cu PMP, USR, UDMR si ALDE, avand sprijinul pentru investirea Guvernului. Numeric, astazi am depasit cifra de 233 de parlamentari care sustin investirea Guvernului. Sigur, negocierile continua, pentru ca vrem sa ne luam o marja pentru situatiile in care apar absente neasteptate, spune el.

PNL a semnat acordurile cu USR, UDMR, PMP si ALDE pentru investirea Guvernului Orban Conditiile celor 4 partide

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a semnat marti acordurile politice cu USR, UDMR, PMP si ALDE pentru sustinerea Guvernului PNL. Kelemen Hunor a declarat ca este nevoie de raspunsuri din partea ministrilor audiati si clarificari asupra programului de guvernare, pentru un vot pozitiv. Cele patru partide si minoritatile nationale, pe voturile carora se bazeaza Orban, au impreuna 225 de parlamentari, iar pentru investire noul Guvern are nevoie de voturile a 233 de parlamentari.

Deputatii minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban. Varujan Pambuccian: Nu am avut conditii specifice

Cei 17 deputati ai minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban, care trebuie sa asigure un an stabil, a anuntat, luni, Varujan Pambuccian, liderul acestora, transmite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )