Libnet.ro
UNICEF

19:15

Deputatii minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban. Varujan Pambuccian: Nu am avut conditii specifice

B1 B1,
Deputatii minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban. Varujan Pambuccian: Nu am avut conditii specifice

Cei 17 deputati ai minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban, care trebuie sa asigure un an stabil, a anuntat, luni, Varujan Pambuccian, liderul acestora, transmite. continuă pe B1

EUGEN TOMAC: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

Parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban, dar doar cu anumite conditii

Eugen Tomac a anuntat, duminica, dupa sedinta Colegiului National, ca toti parlamentarii PMP vor vota investirea Guvernului Orban in Parlament, in anumite conditii. Printre cerinte se afla acordarea unei atentii sporite proiectelor de infrastructura si reducerea numarului de parlamentari la 300, relateaza Mediafax.

Eugen Tomac: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban; avem obligatia sa dam un guvern tarii

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

Grupul minoritatilor nationale anunta ca va vota investirea Guvernului Orban

Liderul deputatilor minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a anuntat, luni, dupa discutia cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca cei 17 deputati ai minoritatilor vor vota pentru investirea Guvernului, caruia ii cer sa asigure un an stabil.

PMP, USR, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor nationale sustin investitura Guvernului PNL. Orban: Avem deja sustinerea a peste 233 de parlamentari Ce spune premierul desemnat despre tactica PSD din comisii (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca PMP, USR, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor nationale vor sustine investitura Guvernului PNL, precum si ca numeric, astazi peste 233 de parlamentari au anuntat.

PMP si grupul minoritatilor nationale anunta ca vor vota Cabinetul Orban

Eugen Tomac a anuntat ca, in urma negocierilor, a semnat cu Ludovic Orban un protocol de colaborare pentru sustinerea Guvernului PNL. Liderul PMP a precizat ca in linii mari toti parlamentarii partidului vor vota, transmite Mediafax. De asemenea, Varujan Pambuccian a declarat, ca grupul minoritatilor nationale va vota investirea Guvernului Orban in Parlament, cu sugestia ca secretarul general al Guvernului sa aiba rang de ministru.

Informatie de ultima ora! Orban a anuntat numarul de semnaturi stranse pentru investitura

Premierul desemnat, Ludovic Orban, afirma ca sunt asigurate 225 de voturi pentru votarea Guvernului .

Ce conditii pune Tomac ca PMP sa voteze investirea Guvernului

Eugen Tomac a declarat duminica faptul ca parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Or.

PNL a semnat acordurile cu USR, UDMR, PMP si ALDE pentru investirea Guvernului Orban Conditiile celor 4 partide

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a semnat marti acordurile politice cu USR, UDMR, PMP si ALDE pentru sustinerea Guvernului PNL. Kelemen Hunor a declarat ca este nevoie de raspunsuri din partea ministrilor audiati si clarificari asupra programului de guvernare, pentru un vot pozitiv. Cele patru partide si minoritatile nationale, pe voturile carora se bazeaza Orban, au impreuna 225 de parlamentari, iar pentru investire noul Guvern are nevoie de voturile a 233 de parlamentari.

UPDATE: Votul in plen pentru investirea Guvernului PNL, luni, 4 noiembrie Calendarul audierii ministrilor

Calendarul pe care l-a propus Ludovic Orban pentru investirea Guvernului, respectiv audierea ministrilor marti, iar votul in plenul reunit miercuri, a picat la vot in sedinta Birourilor permanente reunite. Astfel, ministrii vor fi audiati marti si miercuri, iar votul in plenul Parlamentului va fi luni, 4 noiembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )