Libnet.ro
UNICEF

20:45

PNL anunta ca voteaza impotriva legii amnistiei si cere o noua lege pentru Codul Penal

B1 B1,
PNL anunta ca voteaza impotriva legii amnistiei si cere o noua lege pentru Codul Penal

PNL anunta ca va vota impotriva legii amnistiei si cere o noua lege pentru Codul Penal, informeaza B1 TV. Parlamentarii PNLnu vor vota legea amnistiei si cer scoatere ei de pe ordinea de zi. in. continuă pe B1

PNL voteaza impotriva legii amnistiei si cere o noua lege pentru Codul Penal

PNL anunta ca va vota impotriva legii amnistiei si cere o noua lege pentru Codul Penal, informeaza B1 TV. Parlamentarii PNLnu vor vota legea amnistiei si cer scoatere ei de pe ordinea de zi. in.

Crin Antonescu: PNL va vota in bloc impotriva Legii amnistiei si a modificarilor la Codul Penal

Crin Antonescu a anuntat vineri ca parlamentarii liberali vor vota in bloc atat impotriva legii amnistiei, cat si a celor doua proiecte de lege de modificare a Codului Penal, care acorda o super-imunitate demnitarilor. Decizia a fost luata de Biroul Politic National si are o forta imperativa pentru toti parlamentarii liberali, a spus presedintele PNL.

Antonescu: PNL va vota impotriva Legii amnistiei si a modificarilor la Codul Penal

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca parlamentarii liberali vor vota in bloc atat impotriva legii amnistiei, cat si a celor doua proiecte de lege de modificare a Codului Penal, care acorda o super-imunitate demnitarilor.

PNL a votat impotruva legii amnistiei si cere o noua lege pentru Codul Penal

PNLa votat impotriva legii amnistiei si cere o noua lege pentru Codul Penal, informeaza B1 TV. CrinAntonescu a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca PNL va vota impotriva Legiia.

Antonescu: PNL este impotriva legii amnistiei. Liberalii cer vot deschis, in caz contrar parasesc sala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca Partidul National Liberal este impotriva legii amnistiei. Liderul liberal a precizat ca parlamentarii PNL favorizeaza un vot deschis pe acest proiect legislativ si ca, in cazul in care majoritatea parlamentara va cere vot secret, PNL se va retrage din sala.

VIDEO Antonescu: PNL este impotriva legii amnistiei. Liberalii cer vot deschis, in caz contrar parasesc sala

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca Partidul National Liberal este impotriva legii amnistiei. Liderul liberal a precizat ca parlamentarii PNL favorizeaza un vot deschis pe acest proiect legislativ si ca, in cazul in care majoritatea parlamentara va cere vot secret, PNL se va retrage din sala.

Antonescu: PNL este impotriva legii amnistiei.

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat ca Partidul National Liberal va vota impotriva legii amnistiei. PNL este impotriva acestei lege, este pentru un vot deschis si in cazul in care o majoritate va decide un vot secret, PNL se va retrage din sala, a declarat liderul PNL. Citeste si: Basescu, scrisoare catre Parlament: Amnistia va decredibiliza eforturile de lupta impotriva coruptiei Partidele din opozitie, PDL si PP-DD, au anuntat ca nu vor vota legea amnistiei, sustinuta de PSD si .

Crin Antonescu ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. Ambasadele straine au dreptate

Crin Antonescu i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute modificarile Codului Penal care dau demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi retrimisa de presedintele Basescu in Parlament. Crin Antonescu a admis ca a fost prost informat miercuri, cind a aparat aceste modificari intr-o conferinta de presa. Liderul PNL a mai spus ca partidul se opune in continuare si legii amnistiei si gratierii. Crin Antonescu a mai spus ca ambasadele straime au avut dreptate sa aiba reactii dure la adresa modificarilor la Codul Penal, intepindu-i totusi pe ambasadori pentru ca nu au reactionat in cazul altor presupuse abuzuri. Nu stiu care e pozitia premierului Ponta fara de modificarile la Codul Penal, sper sa fie similara cu a mea, a mai spus Crin Antonescu. In curs de actualizare.

Crin Antonescu a facut un pas inapoi in fata presiunii publice: Ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. Ambasadele stra

Crin Antonescu a facut joi un pas inapoi in fata presiunii publice fata de modificarile Codului Penal si i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute modificarile Codului Penal care dau demnitarilor si primarilor super-imunitate. Crin Antonescu a anuntat ca PNL va vota impotriva legii cind va fi retrimisa de presedintele Basescu in Parlament. Crin Antonescu a admis ca a fost prost informat miercuri, cind a aparat aceste modificari intr-o conferinta de presa. Liderul PNL a mai spus ca partidul se opune in continuare si legii amnistiei si gratierii. Crin Antonescu a mai spus ca ambasadele straime au avut dreptate sa aiba reactii dure la adresa modificarilor la Codul Penal, intepindu-i totusi pe ambasadori pentru ca nu au reactionat in cazul altor presupuse abuzuri. Liderul liberal a mai spus ca nu va ataca totusi legea la Curtea Constitutionala.

VIDEO Crin Antonescu a facut un pas inapoi in fata presiunii publice: Ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. Ambasadel

Crin Antonescu a facut joi un pas inapoi in fata presiunii publice fata de modificarile Codului Penal si i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute modificarile Codului Penal care dau demnitarilor si primarilor super-imunitate. Crin Antonescu a anuntat ca PNL va vota impotriva legii cind va fi retrimisa de presedintele Basescu in Parlament. Crin Antonescu a admis ca a fost prost informat miercuri, cind a aparat aceste modificari intr-o conferinta de presa. Liderul PNL a mai spus ca partidul se opune in continuare si legii amnistiei si gratierii. Crin Antonescu a mai spus ca ambasadele straine au avut dreptate sa aiba reactii dure la adresa modificarilor la Codul Penal, intepindu-i totusi pe ambasadori pentru ca nu au reactionat in cazul altor presupuse abuzuri. Liderul liberal a mai spus ca nu va ataca totusi legea la Curtea Constitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )