Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL Bucuresti strange ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati

Antena3 Antena3,
PNL Bucuresti strange ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati

Organizatia PNL Bucuresti continua campania de colectare de ajutoare de prima urgenta pentru persoanele sinistrate din zonele afectate de inundatii din judetul Galati, anunta coordonatorul organizatiei,. continuă pe Antena3

AJUTOARE pentru SINISTRATII din Galati: 56 de tone de APA imbuteliata, 20 de tone de ...

Apa, motorina si alimente pentru sinistratii din Galati. Jandarmeria va pune la dispozitie si 500 de corturi, in cazul in care va fi nevoie. Ministrul afacerilor interne a precizat, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta convocat pentru inundatiile din judetul Galati, ca MAI a mobilizat resurse umane suficiente pentru gestionarea acestei situatii, respectiv peste 500 de angajati pompieri, jandarmi, politisti care actioneaza cu 61 mijloace de .

Botosanenii strang alimente si materiale de constructii pentru sinistratii din judetul Galati

Botosanenii au inceput sa adune ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati. in fata Prefecturii au fost amenajate doua corturi ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, unde botosanenii pot dona alimente oamenilor loviti de ape in judetul Galati.

Fundatia Mereu Aproape si Antena 3 reiau, din solidaritate pentru sinistratii din Galati, campania Apa trece, Romania ramane

Dezastrul care a avut loc in aceasta dimineata in judetul Galati, in urma caruia 18 localitati au fost maturate de viitura, noua persoane si-au pierdut viata si trei sunt disparute, nu a ramas fara.

Ministrul de Interne: Sinistratii din Galati vor primi ajutoare financiare pentru refacerea caselor

Sinistratii din Galati care au ramas fara locuinte vor beneficia de ajutoare financiare de la Guvern pentru repararea sau refacerea locuintelor avariate de inundatiile din ultimele zile, a declarat, sambata, ministrul de Interne, Radu Stroe, aflat in zonele afectate pentru a evalua pagubele produse. Peste 3. 600 de persoane au fost evacuate si peste 1. 800 de case au fost afectate de inundatiile produse in ultimele zile in 34 de localitati din judetul Galati, releva un bilant provizoriu al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati.

Ponta, in vizita la sinistratii din Tulcea si Galati.

Premierul Victor Ponta inspecteaza, vineri, comune din judetul Galati, afectate de inundatii,relateaza Mediafax. Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Cuca, una dintre localitatile afectate grav de inundatii, unde a fost intampinat de primarul localitatii, care i-a solicitat sa fie trimisi in zona militari care sa intervina, alaturi de localnici, pentru indepartarea namolului din locuinte. Primarul localitatii Cuca a solicitat sprijin cand a fost intrebat de catre premierul .

Patriarhia Romana ajuta cu aproape 100.000 de lei familiile victimelor si sinistratii din Galati

Patriarhia Romana ajuta cu cate 3. 000 lei fiecare dintre familiile celor noua persoane din judetul Galati care si-au pierdut viata in urma inundatiilor, oferind de asemenea 70. 000 de lei familiilor din Cudalbi.

Strangere de ajutoare pentru sinistrati la stadionul Otelul Galati.

Clubul Otelul Galati a initiat o campanie pentru strangerea de ajutoare destinate persoanelor sinistrate in urma inundatiilor de miercuri din judetul Galati. Alimentele si alte bunuri pentu sinistrati pot fi colectate la stadionul Otelul, conform Mediafax. FC Otelul Galati este alaturi de familiile indurerate si nu poate ramane impasibil la suferinta cauzata de aceste evenimente nedorite si isi declara suportul neconditionat pentru toate victimele din judetul nostru. De asemenea, la demersul .

PC a demarat o campanie de strangere de ajutoare pentru victimele inundatiilor.

Partidul Conservator a demarat o campanie de strangere de ajutoare pentru victimele inundatiilor. Partidul Conservator transmite un mesaj de solidaritate pentru toti romanii aflati in acest moment intr-o situatie dificila din cauza inundatiilor, precum si condoleante pentru famiile victimelor. Judetele Braila, Galati, Vaslui si Tulcea au fost afectate, miercuri si joi, de inundatii. Mii de persoane au fost evacuate din locuinte, recoltele au fost distruse, iar drumurile din localitati au fost .

Antena 3 reactiveaza campania Apa trece, Romania ramane. Demersul vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul Galati

Antena 3 a reactivat astazi campania Apa trece, Romania ramane. Demersul se adreseaza romanilor care sufera in urma inundatiilor, iar de data aceasta vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul.

Codul portocaliu de inundatii, prelungit pe rauri din judetul Galati pana duminica

Hidrologii au prelungit codul portocaliu de inundatii, pe raurile din bazinele Suhu si Chineja, din judetul Galati, pana duminica, la ora 12. Avertizarea cod portocaliu de inundatii a intrat in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )