Libnet.ro
UNICEF

19:45

Strangere de ajutoare pentru sinistrati la stadionul Otelul Galati.

România Liberă România Liberă,
Strangere de ajutoare pentru sinistrati la stadionul Otelul Galati.

Clubul Otelul Galati a initiat o campanie pentru strangerea de ajutoare destinate persoanelor sinistrate in urma inundatiilor de miercuri din judetul Galati. Alimentele si alte bunuri pentu sinistrati pot fi colectate la stadionul Otelul, conform Mediafax. FC Otelul Galati este alaturi de familiile indurerate si nu poate ramane impasibil la suferinta cauzata de aceste evenimente nedorite si isi declara suportul neconditionat pentru toate victimele din judetul nostru. De asemenea, la demersul . continuă pe România Liberă

PC a demarat o campanie de strangere de ajutoare pentru victimele inundatiilor.

Partidul Conservator a demarat o campanie de strangere de ajutoare pentru victimele inundatiilor. Partidul Conservator transmite un mesaj de solidaritate pentru toti romanii aflati in acest moment intr-o situatie dificila din cauza inundatiilor, precum si condoleante pentru famiile victimelor. Judetele Braila, Galati, Vaslui si Tulcea au fost afectate, miercuri si joi, de inundatii. Mii de persoane au fost evacuate din locuinte, recoltele au fost distruse, iar drumurile din localitati au fost .

AJUTOARE pentru SINISTRATII din Galati: 56 de tone de APA imbuteliata, 20 de tone de ...

Apa, motorina si alimente pentru sinistratii din Galati. Jandarmeria va pune la dispozitie si 500 de corturi, in cazul in care va fi nevoie. Ministrul afacerilor interne a precizat, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta convocat pentru inundatiile din judetul Galati, ca MAI a mobilizat resurse umane suficiente pentru gestionarea acestei situatii, respectiv peste 500 de angajati pompieri, jandarmi, politisti care actioneaza cu 61 mijloace de .

Antena 3 reactiveaza campania Apa trece, Romania ramane. Demersul vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul Galati

Antena 3 a reactivat astazi campania Apa trece, Romania ramane. Demersul se adreseaza romanilor care sufera in urma inundatiilor, iar de data aceasta vine in sprijinul sutelor de sinistrati din judetul.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )