Libnet.ro
UNICEF

21:15

PNL, pe un butoi de pulbere. Tot mai multi lideri ai partidului il vor jos pe Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
PNL, pe un butoi de pulbere. Tot mai multi lideri ai partidului il vor jos pe Ludovic Orban

Nu mai putin de 18 filiale sunt pregatite sa ceara demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL. Acesta ar fi motivul pentru care Orban evita sa convoace forurile de conducere ale partidului in speranta ca va. continuă pe Antena3

Turbulente majore in PSD. Mai multi lideri importanti si-au dat demisia si s-au alaturat formatiunii politice condusa de Ponta

In ultimele zile, mai multe persoane au demisionat din PSD, alegand formatiunea lui Victor Ponta, Pro Romania. Cel mai important nume este cel al fostului ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu. De cealalta.

ingrijorati de Brexit, tot mai multi britanici devin cetateni germani

In perspectiva iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, tot mai multi britanici obtin cetatenia germana, procentajul lor crescand cu 162% in 2017, potrivit Biroului Federal de Statistica al Germaniei.

Despartire SOC in politica! Au divortat dupa mai multi ani de relatie - Aveti grija ce oameni lasati sa joace un rol in viata voastra (FOTO, VIDEO)

Despartire soc in politica. Remus Cernea a pus capat unei relatii de mai multi ani cu iubita sa Ioana. Controversatul politician a ales sa faca publica despartirea pe Facebook. Mai mult, el a postat.

SCANDAL in PNL. Unii liberali vorbesc, mai nou, doar pe bani

Liberalul Ionel Danca este platit pentru functia de purtator de cuvant al PNL, informeaza national. ro. Unul dintre predecesorii sai, Mihai Voicu, sustine ca a transmite pozitia partidului intr-o problema.

Traian Basescu, tot mai singur in politica. Partidul fostului presedinte ramane fara oameni

In partidul lui Basescu este o degringolada totala. Elena Udrea a fugit in America Latina, candidatul PMP la functia de premier Siefired Muresan a dezertatat la PNL, Gelu Visan si Radu Cristescu au.

SFARSITUL motoarelor DIESEL, tot mai aproape! O noua lovitura CRUNTA pentru SOFERI: Masinile interzise in MARILE ORASE EUROPENE

O noua lovitura este data pentru piata auto din Germania, unde justitia a interzis circulatia masinilor diesel in al doilea cel mai mare oras din aceasta tara. incepand cu data de 31 mai, Hamburg va.

Atac terorist in Afganistan. Mai multi morti si raniti

Cel putin patru politisti si un civil au fost ucisi si mai mult de 30 de persoane au fost ranite marti la Kandahar, in sudul Afganistanului, in explozia unei camionete-capcana pe care fortele de ordine.

Competitia fiscala se nteteste: 8 state UE au redus cotele de impozit pe profit. Romnia va putea miza tot mai putin pe avantajul fiscalitatii scazute

Opt state membre ale Uniunii Europene UE) au redus cotele de impozit pe profiturile companiilor incepand din 2017, cu scopul de a deveni mai competitive fiscal, arata o analiza Deloitte Romania, realizata pe baza datelor din reteaua globala Deloitte. Chiar si in noul context, cota de impozit pe profit din Romania continua sa se afle printre cele mai mici din UE, clasandu-se pe pozitia a sasea. Totusi, vecinii Romaniei, Ungaria si Bulgaria au cote semnificativ mai mici decat ale Romaniei, respectiv 9% si 10%.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )