Libnet.ro
UNICEF

12:00

Turbulente majore in PSD. Mai multi lideri importanti si-au dat demisia si s-au alaturat formatiunii politice condusa de Ponta

Antena3 Antena3,
Turbulente majore in PSD. Mai multi lideri importanti si-au dat demisia si s-au alaturat formatiunii politice condusa de Ponta

In ultimele zile, mai multe persoane au demisionat din PSD, alegand formatiunea lui Victor Ponta, Pro Romania. Cel mai important nume este cel al fostului ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu. De cealalta. continuă pe Antena3

PNL, pe un butoi de pulbere. Tot mai multi lideri ai partidului il vor jos pe Ludovic Orban

Nu mai putin de 18 filiale sunt pregatite sa ceara demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL. Acesta ar fi motivul pentru care Orban evita sa convoace forurile de conducere ale partidului in speranta ca va.

Despartire SOC in politica! Au divortat dupa mai multi ani de relatie - Aveti grija ce oameni lasati sa joace un rol in viata voastra (FOTO, VIDEO)

Despartire soc in politica. Remus Cernea a pus capat unei relatii de mai multi ani cu iubita sa Ioana. Controversatul politician a ales sa faca publica despartirea pe Facebook. Mai mult, el a postat.

Atac terorist in Afganistan. Mai multi morti si raniti

Cel putin patru politisti si un civil au fost ucisi si mai mult de 30 de persoane au fost ranite marti la Kandahar, in sudul Afganistanului, in explozia unei camionete-capcana pe care fortele de ordine.

PSD mai pierde un deputat. Nicolae Banicioiu isi da demisia si merge in partidul lui Ponta

Deputatul Nicolae Banicioiu a anuntat ca isi da demisia din PSD si merge in Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. Banicioiu este al cincilea social-democrat care alege sa plece spre Pro Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )