Libnet.ro
UNICEF

09:30

PNL cere amanarea votului pe legile justitiei si dezbaterea acestora in comisiile permanente ale Parlamentului

Adevărul Adevărul,
PNL cere amanarea votului pe legile justitiei si dezbaterea acestora in comisiile permanente ale Parlamentului

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat marti ca liberalii au cerut conducerii Parlamentului amanarea votului pe legile justitiei, desesizarea comisiei condusa de Florin Iordache si dezbaterea proiectelor procedura normala, dar si solicitarea avizului Comisiei de la Venetia. continuă pe Adevărul

PNL solicita amanarea votului pe legile justitiei

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat astazi ca liberalii au cerut conducerii Parlamentului amanarea votului pe legile justitiei.

Kovesi, despre legile justitiei: 88 de procurori si judecatori condamnati in 12 ani nu justifica infiintarea unei directii speciale pentru investigarea magistratilor

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a participat marti la o dezbatere organizata de Grupul pentru Dialog Social GDS) in care a vorbit despre modificarile dorite la legile justitiei si despre asaltul.

PSD grabeste legile justitiei. Ce variante se discuta pentru abuzul in serviciu

Social-democratii vor ca legile justitiei sa fie aprobate de Parlament in maximum trei saptamani. Unul dintre subiectele delicate il reprezinta definirea abuzului in serviciu.

Weekendul viitor, ultimul in care legile justitiei mai pot fi oprite in Parlament: Altfel, din ianuarie Dragnea si acolitii scapa de problemele penale

PSD a pregatit calendarul pentru a adopta pe repede inainte toate modificarile la legile justitiei mult dorite. Acestia doresc ca in aceasta saptamana sa treaca rapid cu proiectul de lege.

DOCUMENT Legile justitiei - ce amendamente au fost depuse pana luni

Legile justitiei vor fi dezbatute in sedinta de miercuri a comisiei speciale conduse de deputatul Florin Iordache, iar pana luni au fost depuse la comisie mai multe amendamente, atat de catre asociatii din sistem cat si de cei de la UDMR, deocamdata singurul partid care a formulat amendamente. Vezi in text o centralizare provizorie a amendamentelor care vor fi discutate miercuri, obtinuta de HotNews. ro.

Ludovic Orban are un scenariu legat de Legile Justitiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca Alianta PSD-ALDE are ca scop demiterea presedintelui Klaus Iohannis, iar astfel liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu sa asigure interimatul. Scopul, sustine Orban, este adoptarea, cu orice pret, a modific .

Tariceanu despre Legile Justitiei: Musuroiul a fost deranjat

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, isi face treaba cu brio, iar deranjul pe care l-a provocat pachetul de legi din domeniul Justitiei ar trebui sa ii puna pe ganduri pe romani. in opinia sa, Justitia, in foarte multe situatii, a dovedit ca raspunde la comenzi politice si la comenzi din afara sistemului.

Dispute intre Cazanciuc si Fenechiu pe tema modificarilor din legile Justitiei

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc PSD), a declarat, intr-o emisiune televizata, ca exista un acord cu opozitia pe foarte multe lucruri propuse in pachetul de modificare a legilor justitiei.

Legile Justitiei vor fi votate la foc automat. Cum arata calendarul anuntat de Iordache

Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale care trebuie sa puna in acord deciziile CCR cu legislatia penala, a anuntat, marti, faptul ca proiectele legilor Justitiei vor fi gata in urmatoarele trei zile, pentru a intra apoi pentru dezbateri si vot in cele doua Camere ale Parlamentului.

Deputatul Raetchi (PNL) cere senatorilor PSD din Comisia de Aparare sa participe la avizarea achizitiei rachetelor Patriot

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, le transmite senatorilor PSD din Comisia de Aparare, printr-un comunicat remis duminica Agerpres, ca siguranta nationala a Romaniei e esentiala si ei trebuie sa participe, luni, la sedinta Comisiei pentru avizarea achizitiei sistemelor de rachete Patriot.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )