Libnet.ro
UNICEF

21:45

PNL cere demisia lui Tudorel Toader in urma avizului negativ al CSM in cazul lui Kovesi

Adevărul Adevărul,
PNL cere demisia lui Tudorel Toader in urma avizului negativ al CSM in cazul lui Kovesi

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie sa-si dea demisia din functie dupa avizul negativ al CSM la propunerea de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

PNL ii cere DEMISIA lui Tudorel Toader

Opozitia i-a cerut ministrului Justitiei, Tudorel Toader, demisia, dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a dat aviz negativ la propunerea de revocare a procurorului Laura Codruta Kovesi. Dupa avizul.

PNL solicita demisia lui Tudorel Toader, dupa avizul negativ dat de CSM pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, apreciaza ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, trebuie sa-si dea demisia din functie dupa avizul negativ al CSM la propunerea de revocare a procurorului sef al.

Protestatarii infrunta gerul naprasnic si au iesit in numar mare in Piata Victoriei pentru a isi arata sustinerea pentru DNA si a cere demisia lui Tudorel Toader (VIDEO)

UPDATE 19:30:Aproximativ 3. 000 de persoane se afla la aceasta ora in Piata Victorie din Capitala. inBucuresti continuasaningasi temperaturaa mai scazut putin. Protestul.

Protestatarii au infruntat gerul naprasnic si au iesit in numar mare in Piata Victoriei pentru a isi arata sustinerea pentru DNA si a cere demisia lui Tudorel Toader (VIDEO)

UPDATE20:30:Protestul se aproprie de final! Doar cateva sute de persoaneau mai ramas in Piata Victoriei pentru a infrunta frigul teribil si a isi arata sustinerea pentru DNA si Laura.

250 de oameni protesteaza in fata Prefecturii si cer demisia lui Tudorel Toader

Aproximativ 250 de oameni au iesit in strada pentru a protesta impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare din functie a Codrutei Kovesi. Joi seara peste 300 de oameni au iesit in strada la Brasov si au cerut demisia Guvernului si a ministrului justitiei.

350 de oameni au iesit in strada si au cerut demisia lui Tudorel Toader

Aproximativ 350 de oameni au iesit in strada pentru a protesta impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare din functie a Codrutei Kovesi. Joi seara peste 300 de oameni au iesit in strada la Brasov si au cerut demisia Guvernului si a ministrului justitiei.

Ionel Danca, dupa avizul negativ al CSM de revocare a sefei DNA: Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, crede ca Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare, dupa avizul negativ dat de CSM propunerii de revocare a procurorului sef al DNA. Danca a argumentat, peFacebook, ca Tudorel Toader nu a prezentat niciun motiv temeinic care sa impuna revocarea conducerii DNA.

VIDEO Protest la Ploiesti. Se cere demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader

La Plioiesti, incepand cu ora 19. 00, mai multi ploiesteni protesteaza in fata Prefecturii pentru sustinerea Directiei Nationale Anticoruptie si a Laurei Codruta Kovesi. Evenimentul a fost anuntat pe Facebook.

Faci ce zice un borfas / Nu vrem sa mai vii in Iasi: Tudorel Toader, aspru contestat de protestatarii din capitala Moldovei (VIDEO)

Aproximativ 100 de persoane au iesit duminica seara in Piata Unirii din Iasi pentru a protesta impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a cere revocarea din functia a sefei DNA, Laura Codruta.

Tudorel Toader scoate la iveala NOI MOTIVE pentru REVOCAREA lui Kovesi, NEINCLUSE in raport

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit cu noi argumente pentru care a decis revocarea sefei DNA, Laura CodrutaKovesi. Toader sustine ca pe langa cele 20 de motive prezentate in raport, mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )