Libnet.ro
UNICEF

17:00

PNL cere demisia ministrului Educatiei, Remus Pricopie, pentru ca elevii de clasa I nu au nici acum Abecedare

B1 B1,
PNL cere demisia ministrului Educatiei, Remus Pricopie, pentru ca elevii de clasa I nu au nici acum Abecedare

PNL cere demisia ministrului Educatiei Nationale, Remus Pricopie, pentru ingradirea dreptului constitutional la invatatura si la educatie gratuita, dupa ce noile Abecedare nu au ajuns nici pana acum la. continuă pe B1

Liberalii cer demisia lui Pricopie, pentru ca elevii nu au nici acum abecedare

PNL cere demisia ministrului Educatiei Nationale, Remus Pricopie, pentru ingradirea dreptului constitutional la invatatura, dupa ce abecedarele nu au ajuns nici pana acum la elevii de clasa I, conform b1. ro.

Ludovic Orban: ACL cere demisia Guvernului pentru ca nu a infiintat sectii suplimentare in diaspora

ACL cere demisia Guvernului Ponta pentru ca nu a infiintat sectii de votare suplimentare in diaspora, a declarat vicepresedintele PNL Ludovic Orban. Victor Ponta iese din scena intr-un mod rusinos, pe usa din.

ACL Cluj cere demisia lui Victor Ponta: Nu vrem o noua revolutie. Oamenii din strada nu vor pleca acasa

Copresedintele ACL Cluj, Daniel Buda, cere demisia lui Victor Ponta pentru modul in care a organizat alegerile in disapora. Nu vrem o noua revolutie, pentru ca sunt convins ca oamenii nu vor pleca acasa pana cand Ponta nu va pleca acasa.

Un consilier al lui Ponta cere demisia lui Dragnea: Dupa ce a pierdut campania cu Geoana, l-a injunghiat pe Ponta

Deputatul PSD Radu Popa a declarat, luni, ca ii cere demisia lui Liviu Dragnea din toate functiile pe care le detine in partid, aratand ca acesta, dupa ce a pierdut campania cu Mircea Geoana, l-a injunghiat si pe Victor Ponta.

Deputatul PSD Radu Popa cere demisia lui Liviu Dragnea dupa esecul de la alegeri

Dupa senatorul Dan Sova si deputatul PSD, Radu Popa cere demisia lui Liviu Dragnea, seful de campanie al lui Victor Ponta. Cred ca trebuie sa facem un congres cat mai repede si sa alegem o conducere care sa.

Aproximativ 50 de timisoreni s-au adunat in Piata Operei pentru a cere demisia premierului Victor Ponta. Urmatoarea intalnire: vineri la ora 18.00

Rezultatul alegerilor prezidentiale in care Klaus Iohannis l-a invins categoric pe Victor Ponta nu este suficient pentru cei 50 de timisoreni care au iesit luni seara sa protesteze in centrul Timisoarei. Manifestantii au cerut demisia lui Victor Ponta si Teodor Melescanu pentru modul dezastruos in care au fost organizate alegerile in diaspora.

VIDEO Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD: In mod evident, aceasta campanie a fost pierduta, in primul rand, din vina domniei sale

Dan Sova, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta, a cerut, luni, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, motivand ca Dragnea, in calitate de coordonator al campaniei PSD pentru prezidentiale, trebuie sa isi asume responsabilitatea dupa esecul in alegeri si sa faca un pas in spate.

Primarul din Blaj cere demisia directorilor de scoli pentru campanie pro PSD: Si-au pierdut demnitatea de dascal

Primarul din Blaj, Gheorghe Rotar, solicita public demisei tuturor directorilor de scoli din municipiu pe motiv ca au permis utilizarea unitatilor scolare in campania electorala pentru candidatul PSD.

Chiru ii cere demisia lui Mazare: Arata-le ca esti barbat si la Primarie, nu numai in club

Senatorul Christian Gigi Chiru i-a trimis lui Radu Mazare un plic ce contine o hartie alba, pe care primarul sa-si scrie demisia.

Primarul Clujului, Emil Boc, cere demisia lui Victor Ponta. in conditiile in care poporul ti-a zis un Nu atat de categoric

Alegerei prezidentiale 2014. Primarul Clujului, Emil Boc, considera ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )