Libnet.ro
UNICEF

05:45

Liberalii cer demisia lui Pricopie, pentru ca elevii nu au nici acum abecedare

România Liberă România Liberă,
Liberalii cer demisia lui Pricopie, pentru ca elevii nu au nici acum abecedare

PNL cere demisia ministrului Educatiei Nationale, Remus Pricopie, pentru ingradirea dreptului constitutional la invatatura, dupa ce abecedarele nu au ajuns nici pana acum la elevii de clasa I, conform b1. ro. continuă pe România Liberă

PNL cere demisia ministrului Educatiei, Remus Pricopie, pentru ca elevii de clasa I nu au nici acum Abecedare

PNL cere demisia ministrului Educatiei Nationale, Remus Pricopie, pentru ingradirea dreptului constitutional la invatatura si la educatie gratuita, dupa ce noile Abecedare nu au ajuns nici pana acum la.

Blaga: ii cer demisia lui Ponta pentru modul execrabil in care a organizat alegerile

Copresedintele ACL Vasile Blaga a declarat, duminica noaptea, ca-i cere demisia actualului premier, Victor Ponta, pentru modul execrabil in care a organizat alegerile.

Noi proteste in Bucuresti si Constanta. Oamenii cer demisia lui Melescanu de la MAE si a Guvernului Ponta

Sute de oameni au iesit, din nou, in strada, luni seara, pentru a protesta fata de felul in care au fost organizate alegerile in diaspora. Oamenii cer demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu.

Noi proteste in Bucuresti si Constanta. Oamenii cer demisia lui Melescanu de la MAE

Sute de oameni au iesit, din nou, in strada, luni seara, pentru a protesta fata de felul in care au fost organizate alegerile in diaspora. Oamenii cer demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu.

Clujenii cer demisia lui Ponta. O noua manifestatie in seara aceasta

Clujenii vor iesi din nou in strada, de data aceasta, pentru a cere demisia Guvernului Ponta pentru umilinta adusa tuturor romanilor. Protestul incepe la ora 19. 00, in Piata Unirii.

Constanta: Peste 100 de persoane cer demisia lui Victor Ponta, Radu Mazare si Teodor Melescanu

Peste 100 de persoane protesteaza, luni seara, in Constanta, solicitand demisia premierului Victor Ponta, a ministrului de Externe Teodor Melescanu si a primarului Radu Mazare, relateaza HotNews. Oamenii, in.

Vasile Blaga: Dupa numaratoarea a 90,53% din sectii, Iohannis e presedinte. Cerem demisia lui Ponta pentru modul execrabil in care a organizat alegerile (VIDEO)

Vasile Blaga a declarat, luni noapte, ca dupa numaratoarea paralela a voturilor din 90,53% din sectii, presedintele Romaniei este Klaus Iohannis. El i-a cerut demisia lui Victor Ponta pentru modul in care a.

Predoiu: Cerem demisia lui Ponta pentru organizarea dezastruoasa a alegerilor in diaspora

Democrat-liberalul Catalin Predoiu a cerut, duminica, la Romania TV, demisia lui Victor Ponta, pentru organizarea dezastruoasa a alegerilor in diaspora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )