Libnet.ro
UNICEF

00:07

PNL cere respingerea OG4/2017 in plenul Camerei Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL cere respingerea OG4/2017 in plenul Camerei Deputatilor

PNL solicita responsabilitate din partea tuturor parlamentarilor si le solicita sa voteze pentru respingerea in Camera Deputatilor a aberatiilor fiscale din OG 4/2017, a declarat Raluca Turcan, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

O masina cu insemnele Camerei Deputatilor a blocat poarta casei unei femei care sustine ca este bolnava. La volan se afla tatal unui deputat PNL

O masina cu insemnele Camerei Deputatilor a blocat joi, 8 februarie, in centrul municipiului Arad, poarta casei unei femei care sustine ca este bolnava. La volan se afla un cunoscut medic din Arad, tatal unui deputat PNL de Prahova.

Arad: Politia,solicitata sa intervina dupa ce o masina cu insemnele Camerei Deputatilor a blocat poarta unei bolnave care avea o urgenta medicala. Incredibil cine era la volan (FOTO)

O malina cu un permis de acces auto si parcare eliberat de Camera Deputatilor a blocat, joi, iesirea din curtea unei case aflate in centrul municipiului Arad, proprietara casei chemand Politia pentru ca avea o ur.

Secretarul general al PNL cere demiterea Liei Olguta Vasilescu. Cum e caracterizat ministrul Muncii

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, ii cere premierului Viorica Dancila sa o demita pe Lia Olguta Vasilescu, detinatoarea portofoliului Muncii din Guvern.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )