Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL: Dancila devoaleaza ilegalitatile in adoptarea OUG privind rectificarea - lipsa avizului Consiliului Legislativ. Adoptarea OUG fara acest aviz, ilegala

Adevărul Adevărul,
PNL: Dancila devoaleaza ilegalitatile in adoptarea OUG privind rectificarea - lipsa avizului Consiliului Legislativ. Adoptarea OUG fara acest aviz, ilegala

PNL spune ca, uneori, analfabetismul actualului premier, Viorica Dancila, in materie de proceduri legislative, scoate la iveala ilegalitatile pe care actualul Guvern le comite, facand referire la declaratiile acesteia potrivit carora avizul Consiliului Legislativ privind OUG pentru rectificarea bugetara a fost cerut de Guvern dupa adoptarea OUG. continuă pe Adevărul

OUG privind rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta ale Guvernului privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2018 si rectificarea bugetului asigurarilor sociale de stat au fost publicate vineri in Monitorul Oficial. Acestea au.

Sedinta a Guvernului, miercuri, fiind asteptata o decizie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Iohannis a suspendat sedinta CSAT

Guvernul se intruneste miercuri in sedinta, unde ar urma sa fie gasita o solutie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta de marti a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), afirmand ca nu s-a putut obtine consens pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si cerand Cabinetului Dancila sa vina cu un nou proiect.

Ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, adoptata de Guvern fara avizul CSAT, a fost publicata n Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetului de stat si cea privind rectificarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2018 au fost publicate, vineri, in Monitorul Oficial. Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri rectificarea bugetara, fara sa aiba avizul CSAT.

Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind rectificarea bugetara, publicata in Monitorul Oficial

Monitorul Oficial a publicat vineri Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind rectificarea bugetara, dupa ce miercuri a fost aprobata in Guvern.

Liberalii vor sesiza Avocatul Poporului pentru a ataca ordonanta privind rectificarea bugetara la CCR

Liberalii sustin ca este inadmisibila decizia Guvernului de a adopta o rectificare bugetara cu incalcarea legii si a decizilor anterioare ale CSAT si un abuz de putere fara precedent, bugetul fiind folosit de PSD ca o arma politica impotriva institutiilor care nu i se subordoneaza lui Liviu Dragnea, relateaza Mediafax. Liberalii vor inainta si ei o sesizare catre Avocatul Poporului pentru a contesta la CCR ordonanta de urgenta privind rectificarea.

Iohannis condamna ferm adoptarea rectificarii bugetare fara avizul CSAT: Guvernul forteaza limitele Constitutiei / Solicit public Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, caracterizand abordarea Guvernului Dancila drept inadmisibila, in conditiile in care, spune seful statului, avizul CSAT este obligatoriu atunci cand sunt afectate bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Iohannis cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu OUG privind rectificarea.

Guvernul va intra n sedinta, la ora 13.00, pentru a gasi o solutie privind rectificarea bugetara

Guvernul se reuneste miercuri, incepand cu ora 13. 00, fiind cautata o solutie privind deblocarea situatiei ce vizeaza proiectul rectificarii bugetare, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat marti sedinta CSAT si a anuntat ca asteapta un alt proiect.

Guvernul a aprobat proiectul de OUG privind conducerea interimara a Inspectiei Judiciare

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, o ordonanta de urgenta care reglementeaza modul in care se stabileste conducerea interimara a Inspectiei Judiciare, au declarat surse guvernamentale. in situatia vacantarii functiei de inspector-sef sau, dupa caz, de inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, ca urmare a expirarii mandatului, interimatul functiei se asigura de inspectorul-sef sau, dupa caz, de inspectorul-sef adjunct ale caror mandate au expirat, pana la data ocuparii acestor functii in conditiile legii, se arata in proiectul de OUG, potrivit Agerpres.

OUG privind amnistia si gratierea, n stand by / Textul este redactat, dar ramne problema asumarii la nivel guvernamental (surse)

Ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea este deja redactata dar exista in continuare problema cu asumarea acesteia la nivel guvernamental, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Mai exact, in momentul de fata nimeni nu doreste sa-si puna semnatura ca initiator pe textul ordonantei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )