Libnet.ro
UNICEF

11:15

PNL va depune luni la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la CCR a OUG 82 prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii

Hotnews Hotnews,
 PNL va depune luni la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la CCR a OUG 82 prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii

PNL urmeaza sa depuna luni, la Avocatul Poporului, o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a OUG 82/2017 prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul 2 de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

PNL depune, astazi, la Avocatul Poporului, o sesizare pentru contestarea la CCR a ordonantei prin care este scazuta contributia la Pilonul II de pensii

PNL depune, astazi, la Avocatul Poporului, o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a OUG 82/2017 prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul 2 de pensii si care, in opinia partidului, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie.

PNL depune maine la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la CCR a OUG 82

Liberalii anunta ca vor depune maine la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a OUG 82/2017 prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul 2 de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

PNL a sesizat Avocatul Poporului cu privire la OUG referitoare la Pilonul II de pensii

ACTUALIZARE 14:50 PNL a depus la Avocatul Poporului sesizarea pentru contestarea la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta OUG) prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii.

PNL a sesizat Avocatul Poporului cu privire la OUG referitoare la Pilonul II de pensii

ACTUALIZARE 14:50 PNL a depus la Avocatul Poporului sesizarea pentru contestarea la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta OUG) prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii.

PNL vrea ca Avocatul Poporului sa conteste la CCR Ordonanta de urgenta prin care este diminuata contributia la Pilonul II de pensii

Liberalii au anuntat ca vor depune, luni, la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a Ordonantei de urgenta prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul II de pensii si care, in opinia PNL, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie.

PNL sesizeaza Avocatul Poporului cu privire la OUG de diminuare a contributiei la Pilonul II de pensii

PNL va depune astazi la Avocatul Poporului o sesizare pentru contestarea la Curtea Constitutionala CCR) a Ordonantei de Urgenta OUG) 82/2017 prin care Guvernul a diminuat contributia la Pilonul II de pensii si care, in opinia partidului, incalca prevederile constitutionale referitoare la dreptul de proprietate si dreptul la pensie.

PNL sesizeaza Avocatul Poporului

PNL sesizeaza Avocatul Poporului privind decizia Guvernului de diminuare a contributiei la Pilonul II de pensii. Sesizarea pentru contestarea la Curtea Constitutionala a OUG 82/2017 va fi depusa luni, si are ca.

Avocatul Poporului, despre sesizarile PNL: Anul acesta vom lua o decizie

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sustine ca va analiza aspectele de neconstitutionalitate invocate la ordonantele privind modificarea Codului fiscal si Pilonul II de pensii. Potrivit ziare. com,anul acesta.

Motiunea de cenzura a PNL, citita luni in Parlament, fara un termen pentru vot. Turcan: PSD si ALDE au incalcat Regulamentul sedintelor comune

Motiunea de cenzura depusa saptamana trecuta de PNL si USR a fost citita in plenul Parlamentului luni dupa-amiaza. Decizia a fost luata de conducerea parlamentului intr-o sedinta la ora 13. Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, i-a acuzat pe liderii celor doua camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, ca au incalcat regulamentul Parlamentului, anuntand cu cateva ore inainte momentul citirii motiunii de cenzura. 25 Dupa ce deputatul Dan Vilceanu a citit motiunea de cenzura, vicepresedintele Senatului Niculae Badalau PSD), care prezida sedinta, a afirmat: Multumim, o motiune foarte interesanta, care a alungat si semnatarii din sala.

Scandal la Rezidentiat 2017. Candidatii pot depune luni contestatii. Vlad Voiculescu: Oare e o metoda sa iasa punctajele unora asa cum trebuie?

Candidatii la examenul de Rezidentiat 2017 pot depune contestatii luni, pana la ora 20. in plin scandal, dupa ce sistemul prin care li s-au corectat tezele nu a functionat corespunzator, acestia cer o noua recorectare a lucrarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )