Libnet.ro
UNICEF

05:30

PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului. Ludovic Orban: Nu va mai cramponati de guvernare

Antena3 Antena3,
PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului. Ludovic Orban: Nu va mai cramponati de guvernare

Ludovic Orban a facut declaratii marti-dupa amiaza, la sediul partidului. Liderul PNL, . continuă pe Antena3

Surse: PNL depune motiune pana la sfarsitul lunii iunie

Biroul Executiv al PNL a luat decizia ca pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, adica finalul lui iunie, sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

PNL depune motiune pana la sfarsitul lunii iunie

Biroul Executiv al PNL a luat decizia ca pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, adica finalul lui iunie, sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

AUSTRIA: Partidul Libertatii, motiune de cenzura impotriva guvernului

Partidul Libertatii FPO) din Austria va sustine o motiune de cenzura impotriva cancelarului Sebastian Kurz astazi.

Ludovic Orban: Daca Guvernul nu isi da demisia, depunem motiune de cenzura (VIDEO)

Daca Guvernul Dancilanu isi va da demisia, PNL va depune, pana la sfarsitul sesiunii parlamentare, o motiune de cenzura, a declarat Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal PNL), marti.

UPDATE Viorica Dancila, primele declaratii dupa exit poll. intrebata daca demisioneza: Nu am de ce / Daca se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura

Premierul Viorica Dancila a spus, in prima sa declaratie dupa rezultatele exit poll, care plaseaza PSD cu 25,8%, ca ea nu are de ce sa demisioneze si ca, daca se vrea intr-adevar demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura.

Dan Barna: Acest Guvern trebuie sa plece in primul rand pentru ce a facut diasporei; vom depune motiune de cenzura

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marti seara, ca Guvernul Dancila trebuie sa plece pentru ceea ce s-a intamplat la votul din diaspora. Vom depune motiune de cenzura, a spus Dana Barna, afirmand ca s-a discutat cu PNL, PMP, UDMR si Pro Romania.

LUDOVIC ORBAN: Daca Guvernul nu va demisiona, vom depune motiune de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii vor depune o motiune de cenzura, in aceasta sesiune parlamentara, daca Guvernul Dancila nu va demisiona.

Orban anunta ca PNL va depune plangere penala impotriva lui Melescanu: E revoltator! ii umilesc iar pe copiii, pe parintii, pe prietenii nostri din diaspora

Ludovic Orban a anuntat ca va depune plangere penala impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu. Presedintele PNL sustine ca proasta organizare a alegerilor a facut ca romanii sa fie nevoiti sa.

Prima reactie a liderilor PNL, dupa ce au vazut rezultatele votului. Ce a declarat Ludovic Orban

Liderii PNL au oferit primele reactii dupa inchiderea sectiilor de votare si afisarea rezultatelor la alegerile europarlamentare. Presedintele partidului, Ludovic Orban, s-a numarat printre cei care au tinut sa transmita un mesaj, la scurt timp dupa terminarea scrutinului. Asa arata sondajele efectuate la urne, prezentate oficial la ora 21. PSD 25,8% PNL 25,8% USR Plus [] .

Dan Barna, presedinte USR: Initiem discutii despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Stelian Ion, propus pentru sefia Camerei DEputatilor

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, ca va initia discutii cu liderii opozitiei pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Noi consideram caalegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )