Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL depune motiune pana la sfarsitul lunii iunie

Adevărul Adevărul,
PNL depune motiune pana la sfarsitul lunii iunie

Biroul Executiv al PNL a luat decizia ca pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, adica finalul lui iunie, sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila. continuă pe Adevărul

Surse: PNL depune motiune pana la sfarsitul lunii iunie

Biroul Executiv al PNL a luat decizia ca pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, adica finalul lui iunie, sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului. Ludovic Orban: Nu va mai cramponati de guvernare

Ludovic Orban a facut declaratii marti-dupa amiaza, la sediul partidului. Liderul PNL, .

Dan Barna: Acest Guvern trebuie sa plece in primul rand pentru ce a facut diasporei; vom depune motiune de cenzura

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marti seara, ca Guvernul Dancila trebuie sa plece pentru ceea ce s-a intamplat la votul din diaspora. Vom depune motiune de cenzura, a spus Dana Barna, afirmand ca s-a discutat cu PNL, PMP, UDMR si Pro Romania.

UPDATE Viorica Dancila, primele declaratii dupa exit poll. intrebata daca demisioneza: Nu am de ce / Daca se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura

Premierul Viorica Dancila a spus, in prima sa declaratie dupa rezultatele exit poll, care plaseaza PSD cu 25,8%, ca ea nu are de ce sa demisioneze si ca, daca se vrea intr-adevar demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura.

LUDOVIC ORBAN: Daca Guvernul nu va demisiona, vom depune motiune de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii vor depune o motiune de cenzura, in aceasta sesiune parlamentara, daca Guvernul Dancila nu va demisiona.

Prognoza meteo pana pe 1 iunie: ANM anunta ploi torentiale, vijelii si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca pana pe data de 1 iunie in majoritatea zonelor tarii se vor semnala ploi cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina. Pana sambata, la ora 10:00, sunt prognozate manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata. Cod galben de ploi torentiale incepand de marti, 28 mai, ora [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )