Libnet.ro
UNICEF

12:00

PNL va depune o noua plangere penala pe numele Vioricai Dancila

Antena3 Antena3,
PNL va depune o noua plangere penala pe numele Vioricai Dancila

PNL va depune plangeri penale pe numele Vioricai Dancila si pe numele ministrului de Finante, Eugen Teodorovici. E un anunt pe care l-a facut premierul in fata parlamentarilor PSD la sedinta, iar apoi a. continuă pe Antena3

PNL depune plangere penala impotriva lui Dancila si Teodorovici

Senatorul Florin Citu a declarat, marti, ca PNL va depune plangere penala impotriva lui Vioricai Dancila si Eugen Teodorovici, dupa ce acestia si-au dat derogare de la legea responsabilitatii.

UPDATE Liberalii vor sa le faca plangere penala lui Dancila si Teodorovici. Citu: Este un fapt penal ca premierul a anuntat ca nu si-a asumat bugetul / Dancila: Daca asa vor sa darame Guvernul, nu e constructiv

Liberalii vor sa depuna plangere penala pe numele premierului si ministrului de Finante, senatorul PNL Florin Citu sustinand ca este penal ca sefa Guvernului nu si-a asumat bugetul. Daca PNL vrea sa darame Guvernul prin plangeri penale, atunci acest lucru nu este constructiv, a fost reactia premierului Viorica Dancila.

Liberalii vor sa le faca plangere penala lui Dancila si Teodorovici. Citu: Este un fapt penal ca premierul a anuntat ca nu si-a asumat bugetul

Liberalii vor sa depuna plangere penala pe numele premierului si ministrului de Finante, senatorul PNL Florin Citu sustinand ca este penal ca sefa Guvernului nu si-a asumat bugetul.

FIREA DESPRE CANDIDATURA VIORICAI DANCILA: Eu nu voi fi la congres, dar o voi sustine moral

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat astazi ca o va sustine moral pe Viorica Dancila, care a declarat ca are in intentie sa candideze la sefia partidului la Congresul din 29 iunie, afirmand ca nu va participa la eveniment, fiind in spital.

Remus Borza nu a rezistat nici doua saptamani in echipa Vioricai Dancila. Concediat dupa ce a cerut optimizarea numarului bugetarilor

Remus Borza a fost concediat din functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila, dupa ce fusese numit in functie la inceputul lunii. Decizia, publicata deja in Monitorul Oficial, vine dupa ce Borza a facut o serie de declaratii cu privire.

PNL depune miercuri motiunea de cenzura impotriva Guvernului. PMP, UDMR, USR si Pro Romania sustin demersul

PNL va depune miercuri motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Initiativa este sustinuta si de PMP, UDMR, USR si Pro Romania. Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat anterior ca romanii au.

Surse: PNL depune miercuri motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Partidul National Liberal va depune miercuri motiunea de cenzura impotriva Guvernului, au declarat surse politice. Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta, saptamana trecuta, ca proiectul motiunii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )