Libnet.ro
UNICEF

15:15

FIREA DESPRE CANDIDATURA VIORICAI DANCILA: Eu nu voi fi la congres, dar o voi sustine moral

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIREA DESPRE CANDIDATURA VIORICAI DANCILA: Eu nu voi fi la congres, dar o voi sustine moral

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat astazi ca o va sustine moral pe Viorica Dancila, care a declarat ca are in intentie sa candideze la sefia partidului la Congresul din 29 iunie, afirmand ca nu va participa la eveniment, fiind in spital. continuă pe Ziarul Bursa

PNL va depune o noua plangere penala pe numele Vioricai Dancila

PNL va depune plangeri penale pe numele Vioricai Dancila si pe numele ministrului de Finante, Eugen Teodorovici. E un anunt pe care l-a facut premierul in fata parlamentarilor PSD la sedinta, iar apoi a.

Remus Borza nu a rezistat nici doua saptamani in echipa Vioricai Dancila. Concediat dupa ce a cerut optimizarea numarului bugetarilor

Remus Borza a fost concediat din functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila, dupa ce fusese numit in functie la inceputul lunii. Decizia, publicata deja in Monitorul Oficial, vine dupa ce Borza a facut o serie de declaratii cu privire.

Viorica Dancila: Voi candida la sefia PSD, NU si la prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va candida la presedintia PSD, dar nu si la prezidentiale. Sefa Executivului a spus ca ar vrea sa fie depuse mai multe candidaturi pentru sefia partidului. Voi.

ROVANA PLUMB DESPRE PRESEDINTIA PSD: Dancila, sustinuta de Organizatia de femei a PSD

Organizatia de femei a PSD o va sustine pe premierul Viorica Dancila pentru presedintia partidului, in cazul in care aceasta va candida, a anuntat, luni, presedintele organizatiei, Rovana Plumb.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )