Libnet.ro
UNICEF

01:06

PNL, despre cazul Bogdan Olteanu: Justitia sa-si faca datoria; cine a gresit trebuie sa plateasca

Antena3 Antena3,
PNL, despre cazul Bogdan Olteanu: Justitia sa-si faca datoria; cine a gresit trebuie sa plateasca

Liberalii precizeaza, in urma informatiilor aparute in spatiul public despre implicarea viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu intr-un dosar instrumentat de DNA, ca sprijina institutiile statului. continuă pe Antena3

PNL despre cazul Bogdan Olteanu: Justitia sa-si faca datoria; cine a gresit trebuie sa plateasca

Partidul National Liberal a sprijinit si va sprijini institutiile statului in lupta impotriva coruptiei. PNL considera ca justitia trebuie sa-si faca datoria in absolut orice situatie si in cazul oricarei persoane, actual sau fost membru de partid, actual sau fost demnitar. Toti oamenii sunt egali in fata legii, iar cine a gresit trebuie sa plateasca, arata liberalii intr-un comunicat remis, vineri, AGERPRES.

Tariceanu, despre cazul Olteanu: o poveste extrem de dubioasa si cusuta cu ata alba

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu considera ca dosarul in care este cercetat Bogdan Olteanu reprezinta o poveste extrem de dubioasa si cusuta cu ata alba, afirmand ca acesta nu ar fi putut sa faca ceea ce sustin procurorii.

Cum a ajuns Bogdan Olteanu la BNR. Crin Antonescu: Ca sef PNL, nu am fost de acord. Poate ar trebui sa-l intrebati pe Mugur Isarescu (VIDEO)

Retinerea viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, readuce in discutie jocurile subterane prin care acesta a ajuns la Banca Nationala. La vremea cand Olteanu a fost trimis la BNR, presedinte al PNL.

Bogdan Olteanu, in Delta, la Vintu. Negocierile mitei de 2.000.000 de euro pentru sine si pentru Tariceanu. Ce castiga Vintu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a inceput judecarea solicitarii DNA de arestare preventiva a lui Bogdan Olteanu pentru ca in 2008 ar fi acceptat 1. 000 de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru a-l determina pe premierul Calin Popescu Tariceanu sa-l numeasca pe Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii S. Vintu a sustinut in fata procurorilor ca Bogdan Olteanu i-a cerut 2. 000 de euro, un milion pentru sine, altul pentru premierul Tariceanu, si ca banii au fost dusi de un intermediar la sediu PNL. Intermediarul ar fi confirmat declaratia lui Vintu.

Cine este Ionut Eftime, denuntatorul lui Bogdan Olteanu. Meniul la nunta cu fiica primarului din Pitesti - 100.000 de euro

Pitesteanul Adrian Ionut Eftime, ginerele primarului Pitestiului - Cornel Ionica, este cel care l-a denuntat pe viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, la procurorii anticoruptie. Adrian Eftime le-a spus procurorilor DNA ca el i-ar fi dus lui Bogdan Olteanu 1 milion de euro chiar la sediul PNL, bani veniti din partea lui Sorin Ovidiu Vantu pentru numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

Circuitul spagii. Cum spune Vintu ca i-a dat milionul de euro lui Bogdan Olteanu

Sorin Ovidiu Vintu a povestit anchetatorilor cum i-a dat lui Bogdan Olteanu o spaga de un milion de euro pentru a sustine numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii. Banii ar fi fost transferati de catre un off-shore cipriot, controlat de SOV, in conturile unei firme bulgaresti, de unde au fost ridicati in numerar si dati lui Olteanu in sediul PNL.

Tariceanu: Alina Gorghiu nu ajungea nimic fara Bogdan Olteanu

Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac, vineri, la adresa actualei copresedinte a partidului, Alina Gorghiu, spunandu-i ca fara ajutorul lui Bogdan Olteanu nu ajungea.

Tariceanu, despre cazul Ilteanu: o poveste extrem de dubioasa si cusuta cu ata alba

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu considera ca dosarul in care este cercetat Bogdan Olteanu reprezinta o poveste extrem de dubioasa si cusuta cu ata alba, afirmand ca acesta nu ar fi putut sa faca ceea ce sustin procurorii.

Calin Popescu Tariceanu, atac acid la adresa Alinei Gorghiu: Daca nu era Bogdan Olteanu, ea nu era nimic

Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu a lansat un atac acid la adresa copresedintelui PNL Alina Gorghiu, in contextul retinerii viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu sub acuzatia de trafic de influenta,.

UPDATE. Bogdan Olteanu, arestat la domiciliu. Mita: un milion de euro pentru sine si sprijin electoral! Alt milion de euro ar fi fost primit pentru Tariceanu

Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta. El ar fi primit de la Sorin Ovidiu Vintu 1. 000 de euro cash pentru sine, prin intermediar. Banii au fost dati in sediul PNL. Alt milion de euro ar fi fost dat pentru Calin Popescu Tariceanu .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )