Libnet.ro
UNICEF

05:45

PNL, dupa ce impozitarea pensiilor speciale a fost declarata neconstitutionala: 6 din cei 9 judecatori CCR au astfel de privilegii. Ei au analizat o speta care ii priveste direct

B1 B1,
PNL, dupa ce impozitarea pensiilor speciale a fost declarata neconstitutionala: 6 din cei 9 judecatori CCR au astfel de privilegii. Ei au analizat o speta care ii priveste direct

Curtea Constitutionala CCR) a decis, marti, ca impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85% este neconstitutionala. in acest context, Partidul National Liberal PNL) a tinut sa precizeze ca sase din cei. continuă pe B1

CCR a hotarat: Impozitarea pensiilor speciale este neconstitutionala

Cei 9 judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei au decis:Impozitarea pensiilor speciale este neconstitutionala. Majoritatea sunt fosti magistrati, beneficiari directi ai acestei pensii s.

CCR a admis sesizarea iCCJ si a Avocatului Poporului privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constitutionala a admis marti obiectiile de neconstitutionalitate formulate de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) cu privire la impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%, au spus surse juridice, pentru News. ro. Prin urmare, Legea pentru completarea Codului Fiscal in sensul impozitarii pensiilor speciale este neconstitutionala si se va reintoarce in Parlament pentru a fi pusa in acord cu decizia CCR, scrie News.

PNL, dupa ce CCR a admis sesizarea referitoare la impozitarea pensiilor speciale: Judecatorii CCR au judecat o speta care ii priveste direct

PNL a transmis, marti, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea referitoare la impozitarea pensiilor speciale ca 6 din cei 9 judecatori ai CCR, in frunte cu presedintele Valer Dorneanu, au pensii speciale, ceea ce inseamna ca judecatorii CCR au judecat o speta care ii priveste direct.

CCR discuta marti sesizarea iCCJ si a Avocatului Poporului privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constitutionala dezbate marti obiectiile de neconstitutionalitate formulate de Avocatul Poporului si de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) cu privire la impozitarea pensiilor speciale cu pana la 85%.

UPDATE Decizie CCR: Impozitarea pensiilor speciale este neconstitutionala

Legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care prevede impozitarea cu 85% a pensiilor de serviciu ce depasesc suma de 7. 000 de lei, este neconstitutionala, a decis marti Curtea Constitutionala.

CCR a decis ca impozitarea pensiilor speciale prin modificarea Codului Fiscal este neconstitutionala

Magistratii CCR au decis, marti, cu unanimitate de voturi, ca impozitarea pensiilor de serviciu prin.

Decid sau nu marti judecatorii CCR impozitarea pensiilor speciale?

Curtea Constitutionala a Romaniei are pe ordinea de zi a sedintei de marti analizarea sesizarilor de.

Curtea Constitutionala a decis: impozitarea pensiilor speciale cu 85% este neconstitutionala

Curtea Consitutionala a decis, marti, dupa mai multe amanari, in privinta legii ce prevede impozitarea cu 85% a pensiilor care depasesc suma de 7. 000 de lei.

USR: PSD blocheaza, din nou, eliminarea pensiilor speciale ale primarilor

Prin absenta deputatilor PSD de la sedinta Comisiei pentru administratie, proiectul USR de abrogare a pensiilor speciale pentru actualii si fostii alesi locali nu a primit nici marti raport, drept pentru care nu a putut fi dezbatut si votat in sedinta de marti a plenului Camerei Deputatilor, ultima din actuala legislatura, transmite USR, intr-un comunicat de presa. in aceasta situatie si cum alesii locali ar urma sa primeasca pensii speciale de la data de 1 ianuarie 2021, devine obligatoriu ca printre primele masuri ale noului Guvern sa se numere emiterea unei ordonante de urgenta de abrogare a acestor pensii speciale, mai arata sursa citata, scrie News.

Alexandru Rafila, despre alegerea primarilor in doua tururi, eliminarea pensiilor speciale si spitalele regionale: Aceleasi teme la toate partidele

Deputatul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a comentat luni la Adevaru Live scenariul unui guvern de uniune nationala, precizand pozitia partidului in privinta unor teme precum alegerea primarilor in doua tururi, eliminarea pensiilor speciale, sau reformarea Constitutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )