Libnet.ro
UNICEF

00:07

PNL Ialomita acuza Politia si Jandarmeria ca favorizeaza candidatul PSD din comuna Fierbinti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL Ialomita acuza Politia si Jandarmeria ca favorizeaza candidatul PSD din comuna Fierbinti

PSD nu se dezice de practicile de influentare a votului nici macar cu ocazia alegerilor partiale locale, folosind institutii ale statului in acest scop, acuza PNL Ialomita, precizand, intr-un comunicat de presa, ca in localitatea Fierbinti, Politia si Jandarmeria actioneaza la comanda reprezentantilor PSD si il protejeaza pe reprezentantul partidului in Biroul electoral local care continua campania electorala, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Exit poll pentru Primaria Craiovei: Candidatul PSD a obtinut 44,4% din voturi, urmat de candidatul ALDE. PNL a iesit pe locul al treilea

Candidatul PSD pentru Primaria Craiova a obtinut cel mai mare numar de voturi la alegerile partiale care au avut loc in acest oras. Mihai Genoiu a obtinut, potrivit unui exit poll de la ora 20. 00, 44,4% din voturi. Pe locul al doilea ar fi i .

Alegeri locale partiale Tulcea. Oficial: Candidatul PSD a castigat Primaria comunei Beidaud

Alegeri locale partiale Tulcea. Candidatul PSD la Primaria comunei tulcene Beidaud, Constantin Camburi, a castigat alegerile locale partiale organizate duminica, potrivit presedintelui Biroului.

Alegeri locale partiale Botosani. Oficial: Candidatul PSD a castigat alegerile locale partiale din comuna Vlasinesti

Alegeri locale partiale Botosani. Candidatul Partidului Social Democrat PSD), Andrei Bouariu, a castigat alegerile locale partiale pentru functia de primar organizate, duminica, in comuna Vlasinesti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )