Libnet.ro
UNICEF

22:45

PNL nu va negocia cu PSD si Pro Romania declansarea alegerilor anticipate. Orban: Orice zi, in care acest Parlament ramane in functiune, reprezinta un pericol pentru Romania (VIDEO)

B1 B1,
PNL nu va negocia cu PSD si Pro Romania declansarea alegerilor anticipate. Orban: Orice zi, in care acest Parlament ramane in functiune, reprezinta un pericol pentru Romania (VIDEO)

PNL nu va purta discutii cu reprezentantii PSD si Pro Romania referitoare la declansarea alegerilor anticipate, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, care le-a prezentant, marti, liderilor politici din. continuă pe B1

Ionel Danca: Programul de guvernare al PNL a fost actualizat. Este prima zi din restul zilelor necesare pentru declansarea alegerilor anticipate

Programul de guvernare cu care PNL cere Parlamentului votul de investitura a fost actualizat, in sensul ca au fost eliminate masurile realizate in cele trei luni petrecute la Palatul Victoria, si au fost.

Orban se consulta cu partidele parlamentare in vederea alegerilor anticipate

Premierul Ludovic Orban se intalneste, marti, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai partidelor parlamentare pe tema convocarii alegerilor anticipate.

Orban face si el marti consultari cu partidele. Tema: convocarea alegerilor anticipate

Premierul Ludovic Orban se intalneste, marti, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai partidelor parlamentare pe tema convocarii alegerilor anticipate, a anuntat biroul de presa al Guvernului.

CATALIN NECHIFOR (PRO ROMANIA): PNL intentiona sa privatizeze sanatatea printr-un sistem mafiot

Pro Romania a decis sa voteze motiunea de cenzura pentru ca PNL intentiona sa privatizeze sanatatea si sa dea bani publici bancilor comerciale apropiate , a declarat intr-o conferinta de presa, duminica, liderul judetean al partidului, deputatul sucevean Ioan Catalin Nechifor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )