Libnet.ro
UNICEF

20:30

PNL se opune pensiilor speciale pentru alesii locali. Ce masuri vor lua liberalii

România Liberă România Liberă,
PNL se opune pensiilor speciale pentru alesii locali. Ce masuri vor lua liberalii

PNL se opune proiectului de lege privind pensiile speciale pentru alesii locali, astfel ca vor iesi din sedinta de plen a Senatului, luni, cand Legea va fi supusa votului. continuă pe România Liberă

Basescu, despre Legea pensiilor speciale pentru alesii locali: PSD si PNL ingroapa in datorii viitorul tarii

Fostul presedinte Traian Basescu, a criticat, luni, pe Facebook, Legea pensiilor speciale pentru alesii locali, care va fi dezbatuta si votata luni, in Senat, si a acuzat PSD si PNL ca ingroapa in datorii viitorul tarii.

Legea pensiilor speciale pentru alesii locali, aprobata si trimisa la promulgare

Senatorii au aprobat proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali, printre care primari, viceprimari, sefi de consilii judetene.

Legea pensiilor speciale pentru alesii locali, in dezbaterea Senatului

Senatorii dezbat si voteaza, luni dupa-amiaza, proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali, printre care primari, viceprimari, sefi de consilii judetene .

Senatul dezbate si voteaza astazi acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene- va fi dezbatut si votat, luni, de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind sustinut de PSD, insa contestat de.

Un singur vot impotriva pensiilor speciale pentru baroni

Legea pensiilor speciale pentru alesii locali a fost aprobata, ieri, de Senat. in ultimii ani, parlamentarii au votat mai multe acte normative menite sa rezolve problemele alesilor locali, dupa cum arata o analiza a Romaniei libere: cresterea salariilor, sporirea puterii la nivel local, salvarea de procesele initiate de DNA sau ANI.

Ultima lovitura a parlamentarilor inainte de vacanta: pensii speciale si pentru alesii locali

Dupa ce si-au votat pensii speciale invocand faptul ca sunt discriminati la calculul pensiei normale, parlamentarii pregatesc inainte de vacanta de iarna un cadou identic si pentru alesii locali.

Senatorii legifereaza astazi pensiile speciale ale alesilor locali

Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru alesii locali - primari, viceprimari, sefi de consilii judetene- va fi dezbatut si votat, luni, de plenul Senatului, for decizional, proiectul fiind sustinut de PSD, insa contestat de liberali,.

Alina Gorghiu: Pensiile speciale pentru alesii locali se afla, luni, pe ordinea de zi a Senatului. Nu sustinem acordarea acestor pensii

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminica,in cadrul unei conferinte de presa, faptul ca liberalii nu vor sustine proiectul de lege care prevede acordarea de pensii speciale alesilor locali. Proiectul de lege, potrivit liderului liberal, ajunge in pentru vot, in Senat, luni.

Legea pensiilor pentru alesii locali merge la promulgare. Senatul a adoptat proiectul

Primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresdintii Consiliilor Judetene care indeplinesc conditiile varstei standard de pensionare au dreptul, la incetarea mandatului, la indemnizatie pentru limita de varsta, daca nu sunt realesi pentru un nou.

Critic sever reintroducerea pensiilor speciale, sper ca Iohannis sa nu promulge legea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca nu este de acord cu reintroducerea pensiilor speciale pentru parlamentari, precizand ca spera ca seful statului, Klaus Iohannis, sa atace legea la Curtea Constitutionala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )