Libnet.ro
UNICEF

00:07

PNL organizeaza luni proteste fata de Guvern in toata tara

Adevărul Adevărul,
PNL organizeaza luni proteste fata de Guvern in toata tara

Organizatiile judetene ale PNL vor organiza luni, incepand cu ora 17. 00, la nivelul intregii tari, proteste fata de Guvernul PSD - ALDE, actiuni care, fac parte din campania de informare lansata in scopul determinarii tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politica, sa voteze pentru adoptarea motiunii de cenzura si demiterea Guvernului Tudose. continuă pe Adevărul

PNL organizeaza luni proteste impotriva Guvernului in toata tara

Organizatiile judetene ale PNL vor organiza luni, incepand cu ora 17:00, la nivelul intregii tari, proteste impotriva Guvernului PSD - ALDE, actiuni care, spun liderii partidului, fac parte din campania de informare lansata in scopul determinarii tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politica, sa voteze pentru adoptarea motiunii de cenzura si demiterea Guvernului Tudose, scrie News. ro.

PNL organizeaza luni proteste impotriva Guvernului in toata tara

Organizatiile judetene ale PNL vor organiza luni, incepand cu ora 17. 00, la nivelul intregii tari, proteste impotriva Guvernului PSD - ALDE, actiuni care, fac parte din campania de informare lansata in scopul determinarii tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politica, sa voteze pentru adoptarea motiunii de cenzura si demiterea Guvernului Tudose.

PNL organizeaza maine proteste impotriva Guvernului in toata tara

Organizatiile judetene ale PNL vor organiza maine, incepand cu ora 17:00, la nivelul intregii tari, proteste impotriva Guvernului PSD - ALDE, actiuni care, spun liderii partidului, fac parte din campania de informare lansata in scopul determinarii tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politica, sa voteze pentru adoptarea motiunii de cenzura si demiterea Guvernului Tudose.

Proteste fata de modificarea legilor justitiei, in Bucuresti, Oradea si Cluj: Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania!

Mai multe mitinguri de protest fata de modificarea legilor justitiei sunt anuntate, duminica, peFacebook, in Bucuresti, in Cluj si Oradea, de catre comunitatile si organizatiile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Contract Romania, Declic, Coruptia Ucide si Umbrela Anticoruptie. Evenimentele sunt asteptate sa inceapa de la ora 18. 00, sub titlul Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania. Evenimentul face trimitere si la noul dosar al lui Liviu Dragnea, in care este urmarit penal de DNA pentru fraudarea fondurilor europene, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat.

LIVE TEXT Proteste fata de modificarea legilor justitiei, in Bucuresti, Oradea si Cluj: Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania!

Mai multe mitinguri de protest fata de modificarea legilor justitiei sunt anuntate, duminica, peFacebook, in Bucuresti, in Cluj si Oradea, de catre comunitatile si organizatiile 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Contract Romania, Declic, Coruptia Ucide si Umbrela Anticoruptie. Evenimentele sunt asteptate sa inceapa de la ora 18. 00, sub titlul Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania. Evenimentul face trimitere si la noul dosar al lui Liviu Dragnea, in care este urmarit penal de DNA pentru fraudarea fondurilor europene, abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat. -----Ora 18. 34: Circa 120 de persoane protesteaza in Piata Victoriei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )