Libnet.ro
UNICEF

06:30

PNL popune 450 de tineri pentru alegerile locale, dublu fata de alegerile din 2016. Mara Mares: Era timpul sa promovam un nou model in politica

Adevărul Adevărul,
PNL popune 450 de tineri pentru alegerile locale, dublu fata de alegerile din 2016. Mara Mares: Era timpul sa promovam un nou model in politica

PNL propune 450 de tineri pe listele pentru alegerile locale, dublu fata de alegerile din 2016. Era timpul sa promovam un nou model in politica, in care tinerii conteaza, ei isi decid viitorul, a afirmat liderul Tineretului National LIberal TNL), Mara Mares. continuă pe Adevărul

PNL propune 450 de tineri pe listele pentru alegerile locale, dublu fata de alegerile din 2016

Partidul National Liberal PNL) propune, pe listele alegerilor locale, 450 de tineri, dublu fata de alegerile din 2016, acesta fiind un numar record de reprezentanti ai generatiei tinere de politicieni pe listele.

OFICIAL: A inceput campania electorala pentru alegerile locale. Ce reguli trebuie respectate in aceasta perioada pentru limitarea raspandirii coronavirusului

Campania electorala pentru alegerile locale a inceput vineri si se va incheia pe 26 septembrie. Toate evenimentele din aceasta perioada se vor desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

Alianta USR PLUS a lansat candidatii pentru alegerile locale din Bucuresti. Dan Barna: Propunem oameni performanti care sunt credibili

Alianta USR PLUS lanseaza, duminica, candidatii pentru alegerile locale din Bucuresti, intr-un eveniment care are loc la Universitate, in zona statuilor. Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca alianta propune oameni performanti care sunt credibili.

Alianta USR PLUS: PSD face plangeri penale pentru ca nu vrea ca oamenii sa iasa la vot la alegerile locale

Alianta USR PLUS acuza PSD ca a facut plangere penala, in Sectorul 1, pentru ca vrea sa opreasca campaniile de informare ale cetatenilor cu privire la viza de flotant care le permite sa voteze la alegerile locale. Nu este nimic ilegal in indemnul USR-PLUS catre cetatenii care traiesc in Sectorul 1 de a-si face vize de flotant la adresa de resedinta inainte de alegerile locale, afirma reprezentantii Aliantei.

Se amana alegerile locale 2020? Anuntul facut de Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE

Desi ar urma sa aiba loc in mai putin de o luna, se pare ca alegerile locale 2020 sunt in pericol. Anuntul a fost facut de Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE. Alegerile locale 2020 vor avea sau nu loc? Candidat la Primaria Generala a Capitalei, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca a cerut amanarea alegerilor .

Seful Autoritatii Electorale Permanente: Pacientii cu COVID-19 sau persoanele aflate in izolare si carantina vor putea solicita urna mobila pentru a vota la alegerile locale

Persoanele testate pozitiv pentru infectia cu coronavirus si internate in unitatile medicale sau cele aflate in carantina sau izolare vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie, solicitand urna.

Romanii, obligati sa isi dea masca jos la alegerile locale 2020! S-a aflat si motivul acestei decizii radicale

Apar noi informatii despre modul de votare din acest an. Romanii vor fi obligati sa isi dea masca jos la alegerile locale 2020. Iata care este motivul acestei decizii! Alegeri locale 2020: Romanii vor vota fara masca Constantin Mituletu-Buica, presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), a oferit noi informatii despre cum se va desfasura votul de .

Bolnavii de covid pot cere urna mobila la alegerile locale inclusiv la ATI

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, spune ca bolnavii de COVID-19 vor putea cere urna mobila la alegerile locale din acest an, scrie Radio Europa Libera.

MITULETU-BUICA (AEP): Bolnavii COVID vor putea cere urna mobila la alegerile locale

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, afirma ca persoanele infectate cu noul coronavirus - atat cele aflate in carantina sau izolare, cat si cele din spitale - vor putea vota la alegerile locale folosind urna mobila, conform Agerpres.

CIOLACU, DESPRE ALEGERILE LOCALE: Romania nu are nevoie de noi experimente

Presedintele PSD Marcel Ciolacu sustine ca miza alegerilor locale din acest an este siguranta unei administratii eficiente si critica PNL, sustinand ca liberalii nu sunt capabili sa administreze eficient nici Romania si nici comunitatile locale. in acest context, liderul social-democrat spune ca Romania nu are nevoie de experimente si le ureaza succes candidatilor partidului pe care il conduce, aratandu-se convins ca romanii vor alege PSD la scrutinul local, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )