Libnet.ro
UNICEF

16:00

PNL pune tunurile pe PSD, CCR si Avocatul Poporului: Este axa raului!

România Liberă România Liberă,
PNL pune tunurile pe PSD, CCR si Avocatul Poporului: Este axa raului!

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a identificat principalul adversar al romanilor in lupta impo. continuă pe România Liberă

Florin Roman: Axa raului PSD-CCR-Avocatul Poporului este principalul adversar al romanilor de bun simt care lupta impotriva COVID

Liderul deputatilor PNL Florin Roman afirma ca judecatorii CCR, care au declarat ca izolarea si carantinarea sunt neconstitutionale, au tacut malc, cand romanii erau batuti si gazati in Piata Victoriei, Curtea considerand ca atunci n-au fost restranse drepturi si libertati cetatenesti. in opinia sa, axa raului PSD-CCR-Avocatul Poporului este principalul adversar al romanilor de bun simt care lupta impotriva COVID.

Ludovic Orban: Parlamentul emite reglementari in care reduce posibilitatea autoritatilor de a asigura respectarea regulilor Ce a spus despre CCR si Avocatul Poporului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, in direct pe B1 TV, despre relatia Guvernului cu celelalte institutii ale statului. Demnitarul sustine ca este foarte greu pentru un cabinet sa asigure sanatatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )