Libnet.ro
UNICEF

15:00

PNL spune ca NU vrea pensii speciale pentru parlamentari. 23 de liberali AU SEMNAT proiectul de lege

România Liberă România Liberă,
PNL spune ca NU vrea pensii speciale pentru parlamentari. 23 de liberali AU SEMNAT proiectul de lege

PNL sustine legea pensiilor speciale pentru parlamentari si va incerca sa isi convinga proprii senatori si deputati care au semnat deja aceasta initiativa sa renunte la o a mai vota in Comisii si in Plen. continuă pe România Liberă

PNL spune ca NU vrea pensii speciale pentru parlamentari. 23 de liberali AU SEMNAT proiectul de lege

PNL sustine legea pensiilor speciale pentru parlamentari si va incerca sa isi convinga proprii senatori si deputati care au semnat deja aceasta initiativa sa renunte la o a mai vota in Comisii si in Plen.

Ce spune Alina Gorghiu despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, informeaza Mediafax.

Un senator propune ca jurnalistii sa beneficieze de o indemnizatie de 50% din pensie. Proiectul a fost depus in aceeasi zi cu proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: O intamplare nefericita. Nu are nicio legatura, nu a fost o chestiune de o zi

Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a anuntat joi ca a depus la Senat un proiect de lege care vizeaza completarea Legii nr. 8/2006, astfel incat si reprezentantii mass-media sa beneficieze de o indemnizatie de 50% din pensia care li se cuvine in baza asigurarii in sistemul public de pensii. Propunerea legislativa a fost depusa in aceeasi zi - 15 aprilie - in care a fost depus, la Camera Deputatilor insa, proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor. Vochitoiu a declarat insa pentru HotNews. ro ca este vorba doar de o intamplare nefericita, intrucat la acest proiect s-a muncit cateva luni si nu a fost vorba de o contrapartida la acel proiect controversat.

Klaus Iohannis: Mi s-ar parea exceptional daca in Parlament ar aparea ideea sa se dea pensii speciale pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca i s-ar parea exceptioan daca de pensiile speciale ar beneficia si oamenii de cultura, informeaza Mediafax. Mi s-ar parea un lucru exceptional daca in.

Klaus Iohannis: Mi s-ar parea exceptional daca in Parlament ar aparea ideea sa se dea pensii speciale pentru oamenii de cultura (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca i s-ar parea exceptioan daca de pensiile speciale ar beneficia si oamenii de cultura, informeaza Mediafax. Mi s-ar parea un lucru exceptional daca in.

Cine e Petre Daea, alesul PSD care vrea pensii de lux pentru parlamentari

Petre Daea, deputatul PSD care a initiat propunerea legislativa care vizeaza acordarea pensiilor de lux pentru parlamentari, este ruda cu sotia fostului premier Adrian Nastase si, in perioada guvernarii acestuia din urma, a detinut si un portofoliu de ministru al Agriculturii.

Mai multi parlamentari liberali isi vor retrage semnatura de pe proiectul de lege pentru pensii speciale - surse

Mai multi parlamentari ai Partidului National Liberal isi vor retrage semnatura de pe proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari, depus miercuri la Camera Deputatilor, potrivit unor surse parlamentare, in contextul in care corpresedintele liberal Alina Gorghiu a declarat miercuri ca PNL nu sustine acest proiect de lege.

Parlamentarii vor pensii speciale - proiectul de lege a fost semnat de 255 de deputati si senatori. Cresterea atractivitatii parlamentului pentru specialisti si eliminarea discriminarii, intre motivele invocate

Controversatul proiect de lege care modifica Statutul parlamentarului astfel incat deputatii si senatorii sa beneficieze de o indemnizatie lunara pentru activitatea de parlamentar la indeplinirea varstei standard, dupa ce aceasta calitate inceteaza, a fost depus la Camera Deputatilor. Proiectul a fost semnat de 255 de deputati si senatori, intre acestia numarandu-se 20 de deputati si trei senatori ai Partidului National Liberal, desi copresedintele acestui partid a declarat ca PNL nu sustine acest proiect. Vezi proiectul si expunerea de motive in documentele atasate sau intra in material .

Gorghiu: Proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL

Conducerea PNL a decis, miercuri, ca proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari nu are girul politic al PNL, a declarat co-presedintele Alina Gorghiu, aratand ca, in masura in care vor fi semnatari liberali, se va discuta in grup si acestia vor tine cont de decizia partidului.

Neintelegeri in PNL privind legea prin care se acorda pensii speciale parlamentarilor: Lista nominala a liberalilor care ignora decizia Alinei Gorghiu

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat public ca PNL nu sustine legea prin care se acorda pensii speciale parlamentarilor. Decizia politica a structurii de conducere a PNL nu valoreaza prea mult pentru 23.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )