Libnet.ro
UNICEF

22:15

PNL si USR - PLUS bat palma pentru alegerile locale. Cine sunt candidatii comuni din marile orase

Antena3 Antena3,
PNL si USR - PLUS bat palma pentru alegerile locale. Cine sunt candidatii comuni din marile orase

USR, PLUS si PNL par sa lege o fratie pentru alegerie locale din acest an. continuă pe Antena3

Alianta USR PLUS cere calendar clar pentru anticipate si alegeri in doua tururi

Liderii USR-PLUS ii cer presedintelui Klaus Iohannis si premierului Orban sa propuna un calendar clar pentru anticipate si alegeri in doua tururi. Alegerile anticipate si o modificare a legii pentru.

SONDAJ Moise Guran - din presa in politica, la USR(-PLUS). Cine castiga mai mult?

Jurnalistul Moise Guran de la Europa FM iese definitiv din presa pentru a-si asuma un rol politic si se alatura USR-PLUS. Pe de o parte, el a explicat ca nu exista cale de intoarcere la meseria de pana acum si ca a comentat de pe margine suficient. Pe de alta parte, el a spus, la Digi24, ca USR si PLUS i-au facut, in 2018, o oferta de a coordona campania, oferta pe care am refuzat-o, n-am considerat ca este un conflict de interese daca lucrez cu ei si din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, si cu USR si cu PLUS. Sondaj HotNews. ro: Moise Guran - din presa in politica, la USR-PLUS). Cine castiga mai mult?.

Moise Guran: Am decis sa renunt definitiv la cariera de jurnalist pentru a-mi asuma un rol politic El se alatura USR-PLUS

Jurnalistul Moise Guran a anuntat miercuri, la Europa FM, ca a decis sa renunte definitiv la cariera de jurnalist pentru a-si asuma un rol politic. Guran se va alatura Aliantei USR-PLUS, iar rolul sau exact va fi stabilit in perioada urmatoare, potrivit reprezentantilor aliantei.

Barna: Sunt discutii deschise cu Moise Guran si cu alte persoane din spatiul public pentru a veni in acest proiect al Aliantei USR-PLUS

Dan Barna confirma ca Alianta USR-PLUS este in discutii cu jurnalistul Moise Guran pentru a se alatura proiectului, precizand insa ca un demers similar este angajat si cu alte persoane din spatiul public.

Dragos Tudorache, ales coordonator tehnic al Aliantei USR-PLUS: Vom avea o echipa de vectori de imagine care sa intre in logica de opozitie la actuala guvernare

Dragos Tudorache de la PLUS va fi coordonatorul tehnic al Aliantei USR-PLUS, a anuntat presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, la finalul sedintei conducerilor celor doua partide.

Libertatea: Sefii USR-PLUS i-au propus lui Moise Guran sa coordoneze campaniile electorale din 2020. Ce spune ziaristul

Liderii USR-PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, i-au propus lui Moise Guran de la Europa FM sa coordoneze campaniile electorale din 2020, scrie, luni, Libertatea, precizand ca jurnalistul nu se grabeste sa dea un raspuns. Contactat de HotNews. ro, Guran a spus doar ca pot sa va confirm ca am fost invitat la o discutie.

Firea isi desfiinteaza concurenta la alegerile locale: se lupta pentru adjudecarea postului de invins

Daca traiai cu impresia ca vom avea un alt primar al Capitalei inainte de finele acestui an, Gabriela Firea este convinsa ca te inseli amarnic. Criticii Gabrielei Firea au devenit din ce in ce mai vocali in ultimele luni, dar asta nu-i descurajeaza la niciun nivel optimismul doamnei primar. PSD-ista este optimista ca va iesi .

Adrian Nastase, atac la Guvern dupa ce si-a asumat raspunderea pe alegerile locale in doua tururi: Tranzactionismul, o trasatura veche a poporului roman

Adrian Nastase a avut o prima reactie dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe alegerile locale in doua tururi. Fostul premier face o ironie fina si sustine ca tranzactionismuleste o trasatura veche a poporului roman.

Marcel Ciolacu: PSD va obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca sunt sanse de 50% sa candideze la sefia partidului la Congresul de luna viitoare, iar in cazul in care va intra in cursa va trece in proiectul sau politic o reuniune si o inchegare a fortelor de stanga. De asemenea, Ciolacu a subliniat ca social-democratii vor obtine peste 25% din voturile romanilor la alegerile locale.

Victor Ponta nu exclude candidati comuni PSD-Pro Romania la alegerile locale

PSD si Pro Romania vor avea candidati comuni la alegerile locale din acest an, a marturisit Victor Ponta declarand ca asta se va intampla in situatii exceptionale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )