Libnet.ro
UNICEF

06:30

PNL, USR-PLUS si UDMR au reluat negocierile pentru formarea coalitiei Cum au reactionat Ludovic Orban si Cseke Atilla, dupa propunerea lui Dan Barna (VIDEO)

B1 B1,
PNL, USR-PLUS si UDMR au reluat negocierile pentru formarea coalitiei Cum au reactionat Ludovic Orban si Cseke Atilla, dupa propunerea lui Dan Barna (VIDEO)

De mai bine de o ora au reinceput negocierile intre PNL, USR-PLUS si UDMR pentru creionarea unei coalitii de centru-dreapta. Cel mai probabil se negociaza de pe noi pozitii fata de cele din weekend. La. continuă pe B1

intalnire Iohannis- Orban marti, dupa blocajul in negocierile pentru formarea coalitiei de guvernare - surse

Liderul PNL, Ludovic Orban, va avea o intrevedere marti cu presedintele Klaus Iohannis, in conditiile in care seful statului a anuntat luni seara ca mai este nevoie de cel putin o runda de consultari pentru desemnarea unei propuneri de premier, au declarat pentru News. ro surse politice.

Previziunea lui Adrian Nastase: Negocierile pentru formarea noii coalitii vor fi complicate! in ce conditii va propune UDMR un premier

Fostul premier Adrian Nastase ironizeaza negocierile pentru formarea noii coalitii guvernamentale, care au intrat intr-un blocaj recunoscut chiar de catre protagonisti.

incep negocierile pentru formarea viitorului Guvern. PNL, USR-PLUS si UDMR, discutii la Vila Lac

Reprezentantii PNL, USR-PLUS si UDMR incep sambata negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. intalnirea are loc la Vila Lac. Joi, liderii celor trei partide au avut si o discutie in acest sens cu presedintele Klaus Iohannis.

Tudor Pop (USR): Nu acceptam ca PNL sa aiba toate pozitiile de decizie, iar noi doar sa executam

Deputatul USR Tudor Pop atrage atentia ca partidele care au participat, sambata si duminica, la negocierile pentru formarea coalitiei de guvernare nu vor accepta doar sa execute, iar ca PNL sa detina toate pozitiile de decizie, mentionand ca vor face guvern impreuna cu PNL, si nu in jurul PNL, noteaza Agerpres.

Gabriela Firea: Iohannis trebuie sa puna capat mascaradei, Romania nu are timp de prostiile lor

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a comentat, marti, esecurile inregistrate de PNL, USRPLUS si UDMR in tentativa de a inchega o coalitie de guvernare pe placul presedintelui Klaus Iohannis.

Kelemen Hunor: Cea mai buna formula guvernamentala este o majoritate PNL - USRPLUS - UDMR. Duminica ne-am blocat

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a spus, luni, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, ca varianta cea mai buna, in urma alegerilor din 6 decembrie, este o coalitie PNL - USRPLUS - UDMR.

incep negocierile oficiale pentru formarea majoritatii parlamentare si a noului Guvern

Astazi, 12 decembrie, incep oficial negocierile pentru formarea majoritatii parlamentare si pentru formarea noului Guvern. inainte de discutii, in componenta noului executiv apareau si Dacian Ciolos, dar si.

Kelemen Hunor, despre negocierile pentru formarea Guvernului:Noi vrem ca tara noastra sa ofere o sansa mai buna pentru fiecare om

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a anuntat sambata, la inceperea negocierilor pentru formarea unui nou guvern intre UDMR, PNL si USR-PLUS, ca in primul rand e nevoie de un program de guvernare care raspunde la asteptarile societatii.

ASTAZI PNL, USR PLUS si UDMR se intalnesc pentru negocierea unei coalitii de guvernare

Reprezentantii PNL, USR PLUS si UDMR incep astazi negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare.

PNL, UDMR si USR PLUS incep negocierile pentru coalitia de guvernare

Primele divergente se leaga deja de numele premierului: PNL su UDMR sunt de acord cu propunerea mini.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )