Libnet.ro
UNICEF

08:00

PNL a validat mai multi candidati la primarii de municipii resedinta de judet si la sefia Consiliilor judetene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL a validat mai multi candidati la primarii de municipii resedinta de judet si la sefia Consiliilor judetene

Biroul Politic National BPN) al PNL a validat, joi, mai multi candidati la functia de primar de municipiu resedinta de judet si de presedinte al Consiliului judetean, conform g4media. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Pentru a depasi impactul major al crizei provocate de pandemia de noul coronavirus, Uniunea Europeana ar trebui sa dispuna de mai multe fonduri, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de Parlament. Majoritatea respondentilor 56%) cred ca sanatatea publica ar trebui sa fie pe primul loc, iar mai apoi redresarea economica. Pentru mai multe detalii, cititi-ne .

Mai multi jurnalisti rusi care manifestau in sprijinul unui fost coleg au fost arestati. Ivan Safronov e acuzat de tradare si risca 20 de ani de inchisoare

Mai multi jurnalisti rusi care participau, luni, la o manifestatie pentru sustinerea fostului lor coleg Ivan Safronov, consilier la agentia spatiala Roskosmos, au fost ridicati de politisti si dusi la.

Mai multi ziaristi au fost arestati la un protest

Politia din Rusia a arestat luni mai multi ziaristi la o manifestatie pentru sustinerea fostului lor coleg Ivan Safronov, consilier la agentia spatiala Roskosmos, acuzat de tradare, informeaza AFP.

Batrana din Bihor a fost surprinsa in timp ce deschidea portbagajul si abandona mai multi pisoi in padure. Sacul era plin, probabil mai avea de aruncat!

O batrana din Bihor a fost surprinsa facand un gest de-a dreptul revoltator. Femeia a abandonat mai multi pisoi in padurea Tinca, dupa ce a deschis portbagajul si i-a scos de acolo. Doar ca.

Mediastandard.ro: Protestul anti-COVID din Piata Victoriei ne arata ca tot mai multi oameni cred in teorii conspirationiste

Protestul anti-COVID din weekendul ce tocmai a trecut a starnit o serie de reactii diverse: mediul online s-a amuzat de juxtapunerea personajelor prezente in Piata Victoriei, reprezentantii Guvernului au denuntat o tentativa de manipulare iar presa a atras atentia asupra pericolului la care oamenii se expun, prin refuzul de a purta masca intr-un spatiu aglomerat. insa manifestatia mai indica un fapt: teoriile conspirationiste nu mai sunt un pericol, ci o realitate, pe masura ce tot mai multi oameni se alatura miscarii negationiste.

Ce candidati a validat PNL pentru localele din 27 septembrie. Un lider liberal revine in partid si intra in cursa pentru o primarie importanta

Liberalii au validat mai multi candidati pentru sefia unor consilii judetene sau pentru primariile marilor orase din Romania. Una din marile reveniri in randul PNL este cea a lui George Scripcaru, primar al Brasovului care va candida din partea liberalilor.

Cei mai cautati candidati romani pentru joburile din strainatate, in luna iunie

Aproape 21. 000 de joburi noi au fost postate, doar in luna iunie, pe eJobs. ro, de catre angajatorii din strainatate, in crestere cu 60% fata de luna precedenta. inca o data, personalul medical reprezinta categoria cea mai cautata atunci cand vine vorba de import de forta de munca. Ce alti angajati mai cauta angajatorii de afara.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )