Libnet.ro
UNICEF

05:45

De ce poarta perle Regina Elisabeta. Motivul nestiut pana acum

Playtech Playtech,
De ce poarta perle Regina Elisabeta. Motivul nestiut pana acum

Dintotdeauna, bijuteriile au fost prietenele femeilor, fie ca vorbim despre un accesoriu mic sau unul mare. Acestea sunt nelipsite in cazul Reginei Elisabeta a II-a. Motivul pentru care Regina Elisabeta poarta perle Suverana Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsa in mai multe randuri purtand la gat colierul cu perle sidefate, fapt ce . continuă pe Playtech

Regina Elisabeta nu se mai intoarce la Buckingham. Cine ii va tine locul in acest moment istoric al Angliei

Dupa vacanta ei traditionala de la resedinta de vara din Balmoral, Regina Elisabeta a II-a nu se va mai intoarce la Buckingham. Regina Elisabeta a II-a nu se mai intoarce la Buckingham De obicei, dupa sejurul la castelul Balmoral din Scotia, suverana Marii Britanii obisnuieste sa se intoarca in Capitala. insa, de aceasta data, regina .

Singura favoare pe care Regina Elisabeta i-a facut-o sotului sau. E vorba de Archie, fiul Printului Harry si al lui Meghan Markle

Suverana, care este cel mai longeviv monarh pe care l-a avut vreodata Regatul Britanic, nu se da inca de pe tronul Angliei. Poate ultima figura regala ca la carte, crescuta cu rigorile si traditiile unei monarhii vechi de cand lumea, Regina Elisabeta este, totusi, deosebit de adaptabila la nou, lucru care a ajutat in cazul .

Regina Elisabeta nu a mancat niciodata acest preparat banal!

Este unul dintre preparatele preferate ale oamenilor de pe intreg mapamondul. Cu exceptia Reginel Elisabeta a Marii Britanii, care nu a mancat niciodata. pizza! .

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a trasat pistele de biciclete de pe bd. Regina Elisabeta pe trotuar Acestea se opresc in terase, stalpi sau masini parcate OPTAR: Sunt facute mai prost ca in 2008

Primaria Capitalei a inceput trasarea pistelor de biciclete de pe bd. Regina Elisabeta pe trotuar. Pe anumite portiuni acestea se opresc in stalpi, masini parcate, o terasa sau tomberoane. in plus, acestea se intrepatrund cu fluxul de pietoni existand risc de accidente. Chiar in fata Primariei, dupa trasarea pistei, trotuarul a ramas cu o latime mai mica de 1 metru, fiind imposibil ca doi pietoni sa treaca in acelasi timp, solutia fiind sa urce pe treapta de la intrarea in institutie.

Moment istoric! Regina Elisabeta nu se mai intoarce la Buckingham. Cine ii tine locul?

Situatie istorica in regatul britanic. Regina Elisabeta a II-a nu se va mai intoarce la Palatul Buckingham, resedinta oficiala a monarhului, dupa vacanta ei traditionala de la resedinta de vara din Balmoral.

Coronavirus: Sase dintre cele mai promitatoare tratamente anti-Covid de pana acum

Mai multe medicamente si terapii sunt acum testate si folosite pe pacientii cu Covid-19. Exista unele rezultate incurajatoare, care poate incep sa reduca bilantul deceselor din spitale, dar este inca o cale lunga pana la un remediu care va vindeca toti pacientii, scrie The Guardian intr-un articol in care prezinta sase dintre cele mai promitatoare tratamente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )