Libnet.ro
UNICEF

08:15

Coronavirus: Sase dintre cele mai promitatoare tratamente anti-Covid de pana acum

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Sase dintre cele mai promitatoare tratamente anti-Covid de pana acum

Mai multe medicamente si terapii sunt acum testate si folosite pe pacientii cu Covid-19. Exista unele rezultate incurajatoare, care poate incep sa reduca bilantul deceselor din spitale, dar este inca o cale lunga pana la un remediu care va vindeca toti pacientii, scrie The Guardian intr-un articol in care prezinta sase dintre cele mai promitatoare tratamente. continuă pe Hotnews

Despartire bomba in showbiz! Unul dintre cele mai cunoscute cupluri a incetat relatia

Gerard Butler si iubita sa, Morgan Brown s-au despartit dupa mai bine de sase ani de relatie. Cei doi au avut mai multe neintelegi de-a lungul anilor, dar de fiecare data s-au intors unul la celalalt.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti, Iasi si Prahova

Bucurestiul ocupa si marti, 25 august, primul loc in topul zonelor cele mai grav afectate de coronavirus. Capitala a inregistrat cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu SARS-CoV-2. Dintr-un total de 1.

Cele mai populare filme ale lui Sean Connery. Ajuns azi la 90 de ani, actorul facea senzatie in rolul James Bond

Sir Thomas Sean Connery, cunoscut mai ales pentru rolul spionului James Bond, este unul dintre cele mai respectate vedete de la Hollywood. Actorul scotian, ce tocmai a implinit venerabila varsta de 90 de ani, este.

Situatia, pe judete, a cazurilor de coronavirus: in Bucuresti au fost raportate 140 de noi imbolnaviri in 24 de ore, cele mai multe din tara

Bucurestiul a inregistrat din nou cele mai multe cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus. Dintr-un total de 825 de noi imbolnaviri inregistrate in ultimele 24 de ore la nivel national, 140 au fost.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 140 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, urmat de judetul Iasi. Cinci judete nu au raportat nicio imbolnavire.

Cu cele mai multe cazuri noi si sambata, Bucurestiul se apropie de 9.500 de imbolnaviri. Cum arata situatia pe judete

Dintre cele 1. 189 de cazuri noi de COVID-19 anuntate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, Bucurestiul are 165 si a inregistrat si astazi mai multe imbolnaviri nou-depistate decat orice alt judet din.

FOTO O tanara cu monospranceana, unul dintre cele mai cautate modele. A starnit controverse in retelele sociale

Sophia Hadjipaneteli este un model care s-a nascut si a crescut in Cipru, apoi a ales sa se mute in America pentru a studia marketing la Universitatea din Maryland. Prin intermediul platformelor de socializare, a devenit o activista, militand pentru frumusetea neconventionala, si anume alegerea de a avea o monospranceana.

Cele mai periculoase sosele din UE sunt in Romania. Care sunt cele mai sigure

Din nefericire, Romania are cele mai periculoase sosele din Europa, conform unei statistici, bazate pe numarul de accidente produse anul trecut. Tara noastra a inregistrat o scadere importanta in ultimii 10 ani, dar chiar si asa se situeaza la mare distanta de media de accidente inregistrate in Uniunea Europeana. Romania, tara cu cele mai periculoase drumuri .

Cele mai bune bauturi intr-o vara calduroasa. Retetele simple: protejeaza si dintii

Va prezentem mai jos idei de retete de racoritoare sanatoase. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara caduroasa. Pe timp de vara se cunoaste faptul ca o hidratare corecta pastreaza sanatatea intregului corp, inclusiv a dintilor. Acestea sunt cele mai bune bauturi pentru o vara calduroasa. Sunt simple si protejeaza si dintii in .

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale si pericol de inundatii. Unde scad temperaturile. Cele mai proaste vesti pentru romanii aflati pe litoral

Acest cod galben, emis de ANM, este valabil pana marti, 25 august, ora 23:00 si cuprinde 29 de judete din Romania. Potrivit meteorologilor, astazi, intre orele 10:00 si 23:00, 29 de judete din Romania vor fi sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferica. Alerta meteo ANM in intervalul mentionat, in sud-vestul, centrul, nordul si nord-estul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )