Libnet.ro
UNICEF

18:45

Poate cea mai stupida scuza: Tinder e de vina ca oamenii nu mai merg in cluburi

Playtech Playtech,
Poate cea mai stupida scuza: Tinder e de vina ca oamenii nu mai merg in cluburi

Se pare ca Tinder poate fi invinuit pentru multe lucruri rele care se intampla in lume. Nu numai ca distruge abilitatea de a avea relatii bazate pe sentimente sincere, dar aduce moartea si pentru cluburi si festivaluri de muzica sic!). Oricat ar suna de absurd, aceasta este afirmatiaunui promoter muzical. Pe pagina de Facebook a [] Poate cea mai stupida scuza: Tinder e de vina ca oamenii nu mai merg in cluburi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Poate cea mai interesanta consola video: Sony PS4, Xbox One si Ouya intr-una

Pentru ca sunt incredibil de eficienti la clonat produse, chinezii au creat consola Ouye care combina elemente de design din Sony PS4, Xbox One si Ouya. Nu trebuie sa mergeti pana in China pentru a sti cat de dese sunt copiile ieftine de produse din domenii incredibil de variate, incepand cu moda si terminand cu [] Poate cea mai interesanta consola video: Sony PS4, Xbox One si Ouya intr-una Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine e cea mai eleganta printesa din lume

Cine e cea mai eleganta printesa din lume? Sau, mai bine zis, cea mai eleganta reprezentanta a unei famlii regale din Europa? Ei bine, nu este vorba de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ea fiind, probabil, doar cea mai celebra. In urma unui sondaj, revista Hello a desemnat o alta personalitate regala ca fiind cea mai eleganta. Iata despre cine este vorba.

Astazi, cea mai rece zi de vara din 1961 pana in prezent. Vezi prognoza pe trei zile

Vremea s-a racit brusc, iar pentru multe localitati din sud-est si centru, probabil va fi cea mai rece zi de 19 august din 1961 pana in prezent, spun meteorologii. Astazi, vremea s-a asemanat cu una de toamna,.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in luna iunie 2015 comparativ cu luna mai 2015. Astfel, potrivit datelor prezentate miercuri de oficiul.

Eurostat: Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din toate statele membre ale Uniunii Europene in luna iunie 2015 comparativ cu luna mai 2015, cu un avans de 3,5%, arata datele prezentate.

Record Guinness in Copenhaga: Cea mai mare suprafata din asfalt, decorata cu desene (VIDEO)

Un nou record Guinness a fost stabilit duminca in Copenhaga, unde mii de locuitori au decorat cu desene cea mai mare suprafata de asfalt, scrie Mediafax. Peste 20. 000 de persoane au participat la un eveniment.

Cum arata cea mai veche floare de pe Terra. Are 130 de milioane de ani

O planta subacvatica fara petale care a trait acum peste 125 de milioane de ani ar putea fi cea mai veche floarede pe Terra, potrivit unui studiu publicat in revista Proceedings of the National Academy of .

Holograf are cea mai difuzata piesa la radio in ultimii cinci ani. Guess Who, cel mai difuzat videoclip

Piesa Cat de departe, interpretata de Holograf, este cea mai difuzata melodie la radiourile romanesti in ultimii cinci ani.

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit la 110 ani

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit la 110 ani, relateaza ABC News. Presedintele american Barack Obama a deplans intr-un comunicat moartea lui Didlake, pe care in urma cu o.

A murit cea mai longeviva veterana de razboi din SUA

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit duminica la 110 ani, la o luna dupa intalnirea la Casa Alba cu presedintele Obama.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )