Libnet.ro
UNICEF

15:45

Poate fi Donald Trump inculpat dupa convorbirea in care cere gasirea voturilor pentru victorie in statul Georgia?

Adevărul Adevărul,
Poate fi Donald Trump inculpat dupa convorbirea in care cere gasirea voturilor pentru victorie in statul Georgia?

A incalcat presedintele american in exercitiu Donald Trump legislatia privind fraudele electorale cand i-a solicitat intr-o convorbire telefonica secretarului de stat al Georgiei sa-i gaseasca 11. 870 de voturi care i-ar fi permis sa castige alegerile din acest stat traditional republican? Poate fi inculpat Trump?. continuă pe Adevărul

Donald Trump a anuntat ca va participa la protestele care vor avea loc la Washington pe 6 ianuarie

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, ca va participa la protestele cate vor avea loc la Washington, pe 6 ianuarie, in ziua in care Congresul se va reuni pentru a certifica voturile din Colegiul Electoral si a declara victoria in alegeri a presedintelui ales Joe Biden.

Donald Trump a anuntat ca va participa la protestele care vor avea loc la Washington din ziua in care Congresul ar trebui sa certifice victoria lui Biden

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, ca va participa la protestele care vor avea loc la Washington, pe 6 ianuarie, in ziua in care Congresul se va reuni pentru a certifica voturile din Colegiul Electoral si a declara victoria in alegeri a presedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters.

Scandal de proportii in SUA: Donald Trump, inregistrat in timp ce ii cerea unui oficial din Georgia sa ii gaseasca voturi pentru a anula victoria lui Joe Biden din alegerile prezidentiale (VIDEO)

Finalul mandatului lui Donald Trump la Casa Alba este marcat de un scandal de proportii. Asta dupa ce jurnalistii de la The Washington Post au publicat o inregistrare in care presedintele in exercitiu al SUA.

VIDEO Sustinatorii lui Donald Trump merg la Washington pentru proteste la apelul presedintelui

Sustinatorii lui Donald Trump au inceput sa vina la Washington, marti, la apelul presedintelui SUA care le-a cerut sa demonstreze miercuri cand Congresul formalizeaza infrangerea prezidentiala, pe care refuza sa o admita, potrivit AFP.

Donald Trump sustine ca numarul deceselor provocate de COVID-19 in SUA a fost exagerat: Cum au reactionat expertii americani din domeniul sanatatii

Presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump sustine ca numarul deceselor asociate COVID-19 de pe teritoriul american a fost exagerat . ) din cauza metodei ridicole de determinare. Comentariul publicat pe.

Baba Vanga, previziuni pentru 2021. Ce se ve intampla cu Donald Trump si cum va evolua pandemia de COVID-19 in toata lumea

Ca de fiecare data la inceput de an, apar previziunile clarvazatoarei Baba Vanga pentru anul care tocmai a inceput. Iar previziunile pentru 2021 sunt cel putin infricosatoare. Cea mai ciudata predictie a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )