Libnet.ro
UNICEF

18:30

De ce nu poate fi inmormantata adolescenta din Suceava care a murit arsa de vie intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
De ce nu poate fi inmormantata adolescenta din Suceava care a murit arsa de vie intr-un accident rutier

Adolescenta din Suceava care a murit arsa de vie intr-un accident alaturi de alti patru tineri, nu poate fi inmormantata. Trupul adolescentei de 16 ani nu a fost ridicat de parinti, la aproape o. continuă pe Antena3

VIDEO. Ultimele clipe in viata ale celor cinci tineri din Suceava care au pierit carbonizati intr-un accident auto

Ultimele clipe ale celor cinci tineri care au murit in tragicul accident de la Ilisesti de miercuri dimneata au ramas inregistrate pe camerele de supraveghere ale unei benzinarii aflate in.

Mesajul cutremurator postat de tanara din Suceava, cu putin timp inainte arda de vie in accidentul care a socat o tara intreaga

Mi se pare ca. de cate ori mi se intampla ceva bun in viata, Ma tem ca voi pierde totul. Aceasta este ultima postare a uneia dintre cele cinci victime care au murit ieri.

A parcat unde nu trebuia intr-o zona din Suceava si cand a iesit si si-a vazut masina a scos telefonul instant sa filmeze

Soferul unui autoturism cu numere de Bucuresti a avut parte de o surpriza neplacuta in Suceava, dupa ce a parcat masina pe trotuar. El a blocat atat pietonii, cat si masinile altor soferi,.

Imagini filmate cu drona pe viitoarea autostrada din Romania care intra in Bucuresti. Cum se lucreaza VIDEO

Cei peste 3 km din Autostrada A3 care ar urma sa intre in Bucuresti in zona Pipera - Petricani au inceput sa prinda contur, iar lucrarile la viitoarea artera cu trei benzi pe sens ar putea fi terminate pana in vara.

Artista din Romania care sustine ca a revenit din morti

O cumpana grea a aruncat-o in pragul mortii pe cantareata Ana Mardare. La doar 30 de ani, a fost operata de urgenta pe creier, a stat in coma aproape doua saptamani, iar cand s-a intors din morti, a invatat din nou.

Ea e ARTISTA din Romania care tocmai A REVENIT DIN MORTI: Dumnezeu mi-a dat o PALMA si M-AM TREZIT! (FOTO)

La doar 30 de ani, a fost operata de urgenta pe creier, a stat in coma aproape doua saptamani, iar cand s-a intors din morti, a invatat din nou sa mearga si sa vorbeasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )