Libnet.ro
UNICEF

06:30

Podul suspendat din cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat cu peste 1 milion de euro

Adevărul Adevărul,
Podul suspendat din cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat cu peste 1 milion de euro

Cel mai mare parc natural din estul Europei a intrat in urma cu trei ani intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Podul suspendat a ramas singurul nereabilitat, iar Primaria Craiova a lansat licitatia pentru executia lucrarii. continuă pe Adevărul

Grupul Renault si alti actionari au investit peste un miliard de euro in cel mai mare producator auto din Rusia

Renault si alti actionari ai Avtovaz au injectat peste un miliard de euro in cel mai mare producator auto din Rusia, pentru a intari situatia financiara si a profita de redresarea pietei auto ruse transmit Reuters si AFP.

Peste 500 de companii chineze cauta parteneri din zona. Firmele sunt invitate la cel mai mare targ al chinezilor din Europa Centrala si de Est

Central European Trade and Logistics Cooperation Zone, organizatoarea China Smart Expo de la Budapesta, a sosit la Timisoara pentru a promova cel mai important eveniment al oamenilor de afaceri chinezi din Europa Centrala si de Sud-Est.

EXPLOZIE cumplita la cea mai mare MINA din Bolivia! Cel putin 8 morti si 15 raniti

O explozie intr-o mina din Bolivia a provocat, miercuri, moarte a cel putin 8 oameni si ranirea a altor 15. Incidentul care a avut loc in exploatarea minieraHuanuni, una din cele mai mari din Bolivia, a.

Detalii despre ultimul sezon Game of Thrones, dezvaluite din greseala printr-un mesaj al echipei: cea mai mare batalie a necesitat 55 de nopti de filmari

Ultimul sezon Game of Thrones va avea premiera abia in 2019, insa echipa a terminat ceea ce va fi cea mai mare batalie din istoria serialului si poate chiar din istoria televiziunii. Scena grandioasa a necesitat 55 de nopti consecutive de filmari, dupa cum a dezvaluit un asistent de regie, care fara sa realizeze a oferit si cateva spoilere. De prisos sa spunem ca urmatorul text contine informatii pe care poate nu v-ati dori sa le stiti.

Romania si Bulgaria, tarile in care munca este cel mai prost platita. Unde se castiga cel mai bine

Datele Eurostat releva o diferenta uriasa intre costul cu forta de munca/ora intre tarile din Uniunea Europeana. Bulgaria si Romania se afla la coada clasamentului, cu cel mai mic cost pe ora de munca, in vreme ce Danemarca si Belgia sunt tarile in.

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la jumatatea.

Cel mai cunoscut site dedicat Eurovision a analizat piesa Romaniei: punctajul si parerile fanilor straini VIDEO

Cel mai cunoscut site dedicat concursului Eurovision, unde exista un juriu format din fani straini, a analizat piesa Romaniei si i-a oferit un punctaj.

Cine i-a furat inima lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume?

Iubita lui Usain Bolt, modelul Kasi Bennett, a facut recent furori pe internet, atunci cand a impartasit fanilor o fotografie de la Carnavalul din Jamaica. Cea care i-a furat inima celui mai rapid om din lume, s-a pozat intr-un costum de baie minuscul, avand o pereche de aripi uriase.

Ford lanseaza noul Focus, cel mai competent model din toate timpurile din punct de vedere tehnic

Ford a dat marti primele informatii oficiale despre noua generatie Ford Focus, cel mai competent Focus din toate timpurile din punct de vedere tehnic. Focus introduce o filosofie de design, oferind mai mult.

Despacito, cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, a fost stersde hackeri

Despacito, cel mai vizionat videoclip de pe Youtube, a fost sters de hackeri. Acesta a fost sters la numai cinci zile dupa ce a atins cifra record de cinci miliarde de vizualizari. La cautare, pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )