Libnet.ro
UNICEF

01:06

Poiana Brasov, gazda celor mai mari competitii de schi alpin din Romania

Adevărul Adevărul,
Poiana Brasov, gazda celor mai mari competitii de schi alpin din Romania

Ajunsa acum la cea de-a patra editie, competitia FIS Children Trophy va avea loc in perioada 16-19 februarie in Poiana Brasov. continuă pe Adevărul

Citu: Avem bugete mai mari, dar vreau performanta. Discutam executia cu mandatele pe masa. Companiile de stat trebuie reformate pana in vara

Premierul Florin Citu a anuntat ca aproape toate ministerele au bugete mai mari fata de anul trecut, precizand ca asteapta de la ministrii performanta si eficienta si ca, la jumatatea anului, cand se va face rectificarea bugetara, vrea sa discute executia cu mandatele ministrilor pe masa.

Studentii au iesit in strada si ameninta cu proteste mai mari. Cer interventia lui Klaus Iohannis FOTO

Studentii ameninta cu proteste mult mai mari, in cazul in care nemultumirile lor nu vor fi luate in considerare, dupa manifestatiile de astazi.

Horoscopul celor mai sinceri barbati. in ce zodii poti sa ai incredere: nu vei suferi niciodata

Astrologia ne dezvaluie multe secrete ale nativilor. Cunoscand zodia unei persoane poti afla cum este acel individ si ce trasaturi de caracter are. De asemenea, poti afla care sunt cei mai sinceri barbati din horoscop. Iata in care dintre zodii poti sa ai cea mai multa incredere. Care sunt barbatii cei mai sinceri din horoscop .

Alimentele care iti intineresc creierul. Sunt arma secreta a celor mai inteligenti romani

Dieta este foarte importanta si chiar esentiala pentru o viata sanatoasa. Astfel ca, adoptand un regim alimentar corespunzator putem sa contribuim la imbunatatirea functiilor organismului, dar si la intinerirea creierului. Alimente necesare pentru imbunatatirea functiilor creierului Creierul este un organ care se poate deteriora odata cu inaintarea in varsta. Asemenea muschilor si creierul are nevoie .

Un fost electrician castiga unul dintre cele mai mari salarii la stat din Romania: ce functie ocupa

In imaginea de mai sus il poti vedea pe Octavian Schen alaturi de ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti. Desi si-a ascuns in mod oficial veniturile, Schen castiga aproximativ 6000 de.

Sibiul se regaseste in top 5 al celor mai bune destinatii turistice europene (GALERIE FOTO)

Sibiu a intrat in top 5 al celor mia bune destinatii turistice europene. Municipiul a obtinut 45. 699 de voturi, din 192 de tari din intreaga lume. Anul acesta, orasul a obtinut cu peste 15. 000 de voturi mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )