Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un fost electrician castiga unul dintre cele mai mari salarii la stat din Romania: ce functie ocupa

Playtech Playtech,
Un fost electrician castiga unul dintre cele mai mari salarii la stat din Romania: ce functie ocupa

In imaginea de mai sus il poti vedea pe Octavian Schen alaturi de ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti. Desi si-a ascuns in mod oficial veniturile, Schen castiga aproximativ 6000 de. continuă pe Playtech

Un fotbalist roman, elogiat de unul dintre cele mai mari ziare din Turcia

Fotbalistul roman Bogdan Stancu, ce joaca la echipa turca de prima liga Genclerbirligi, este elogiat in editia de joi 11 februarie de jurnalistii de la Fanatik, unul dintre cele mai mari ziare din Turcia.

Simona Halep a confirmat participarea la unul dintre cele mai importante turnee de tenis din 2021. Line-up solid: 9 jucatoare din TOP 10 vor fi prezente

Simona Halep, numarul 2 WTA, si-a anuntat prezenta la inca o competitie importanta, la inceputul anului 2021. Jucatoarea din Romaniava participala turneul de la Doha, Qatar, programatin.

Unul dintre cele mai prestigioase colegii britanice va admite fete pentru prima data de la infiintarea sa in 1382

Colegiul Winchester din sudul Angliei, una dintre cele mai apreciate scoli pentru baieti din Marea Britanie, unde a absolvit ministrul finantelor Rishi Sunak, a anuntat marti ca va admite fete, pentru prima data de la infiintarea sa in 1382, relateaza AFP si The Times, potrivit Agerpres.

ZF: Topul gaurilor negre ale statului - companiile cu cele mai mari pierderi

Un top al primelor 10 companii de stat care au inregistrat pierderi in 2019, ultimul an pentru care exista date financiare publice, a fost efectuat de Ziarul Financiar. Cele 10 companii de stat cumuleaza circa 68. 000 de angajati, pierderile insumand peste 3 miliarde de lei.

Romanii au cea mai mare incredere in vaccinul Pfizer-BioNTech. Cele mai mari suspiciuni la vaccinul rusesc Sputnik

Dintre cele cinci vaccinuri cele mai populare impotriva COVID-19 romanii au cea mai mare incredere in cel produs de Pfizer - BioNTech SUA-Germania), arata un studiu realizat de catre INSCOP Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe). La polul opus se afla vaccinul rusesc Sputnik, cu o incredere de aproximativ 17%.

Angajatii din hoteluri si restaurante au cele mai mici salarii. Care angajati castiga cu peste 6.000 de lei mai mult

Diferenta dintre cele mai mari salarii medii nete, in luna decembrie a anului trecut, si cele mai mici salarii medii nete a fost de citrca 6. 000 de lei, arata datelepublicate, joi,de Institutul National de Statistica INS).

Buget 2021: Cum s-au impartit banii intre ministere. Senatul, Camera Deputatilor si SPP au cele mai mari cresteri. Sanatatea pierde 11%

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021prevede venituri in suma de 174. 102,0 milioane lei, cheltuieli in suma de 318. 456,6 milioane lei credite de angajament si in suma de 261. 451,7 milioane lei credite bugetare, cu un deficit de 87. 349,7 milioane lei.

Arbitrul telecom a aplicat anul trecut amenzi de peste 3,5 milioane lei. Cine a primit cele mai mari sactiuni

Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii ANCOM) a transmis ca a derulat anul trecut aproximativ 3. 500 de controale pe piata serviciilor de comunicatii electronice, de servicii postale si a echipamentelor radio, in urma carora a aplicat amenzi de peste 3,5 milioane lei.

Cutremur major, de 7,5 grade pe scara Richter intr-una dintre cele mai exotice destinatii de vacanta din lume. S-a declansat alerta de tsunami

Un cutremur cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter a avut loc miercuri, 10 februarie 2021, la sud-est de insulele Loyalty, a anuntat institutul american de geofizica USGS), citat de agentia AFP. Cutremurul a.

Descoperire istorica. Arheologii sunt tot mai aproape de a deslusi misterul originii pietrelor de la Stonehenge

Unul dintre cele mai mari si mai vechi cercuri de piatra din Marea Britanie a fost gasit in Tara Galilor. Ar putea fi blocurile originale ale Stonehenge.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )