Libnet.ro
UNICEF

19:15

Pokemon Go: Un american a parcurs peste 150 km pe jos pentru a captura toti pokemonii disponibili

B1 B1,
Pokemon Go: Un american a parcurs peste 150 km pe jos pentru a captura toti pokemonii disponibili

Un utilizator american al Reddit a mers in total pe jos 153 km pt a captura toti cei 142 de monstruleti dispoibili in SUA la jocul Pokemon Go, potrivit The Telegraph, preluat de Hotnews. Barbatul a declarat ca la. continuă pe B1

Un american a capturat toti pokemonii disponibili, iar pentru asta a mers pe jos peste 150 km

Un utilizator american al Reddit a capturat toti cei 142 de monstruleti dispoibili in SUA la jocul Pokemon Go, iar pentru a reusi acest lucru a mers in total pe jos 153 km, scrie The Telegraph. Marele maestru al jocului spune ca principalul lucru ce trebuie schimbat la Pokemon Go tine de faptul ca in zonele rurale nu prea se gasesc pokemoni.

Trucuri Pokemon Go: Ghidul pentru adevaratii maestri

Exista trucuri de Pokemon Go care te pot ajuta sa avansezi mai repede in joc. Le-am adunat in ghidul Pokemon Gode mai jos si asteptam si sfaturile voastre, in cazul in care ati facut alte descoperiri. Cum a ajuns Pokemon Go in Romania, cum au cazut si serverele. Dar asta nu inseamna ca ele nu [].

Avertisment pentru toti jucatorii de Pokemon Go! Ce riscati dupa instalarea aplicatiei

Pokemon Go ar putea avea grave probleme de cibersecuritate. Adam Reeve, cercetator la o firma de cibersecuritate, a postat pe platform de microblogging Tumbler o explicatie a modului in care securitatea.

Esti fan Pokemon Go? Iata cum poti avea un super-monstru Vaporeon, fara sa-l cauti nebuneste prin oras!

Presupunand ca aveti deja un monstrulet Eevee in colectia voastra de capturi din Pokemon Go si ca aveti si destule candies pentru a-l dezvolta, s-ar putea sa fiti frustrati ca optiunea evolve pentru acest.

Anunt urias pentru toti utilizatorii Pokemon Go! Se intampla pentru prima data

Popularul joc Pokemon Go va fi lansat miercuri si in Japonia, impreuna cu o noua optiune, care nu mai este diponibila nicaieri in lume, scrie yoda. ro. Aplicatia va veni in parteneriat.

Pokemon Go. De unde vine numele jocului care a innebunit lumea

Aproape toata lumea este cucerita de noul joc Pokemon Go, dar nu toti stiu de unde provine numele lui. Numele Pokemon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, care in traducere inseamna.

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite.

Cum poti sa te imbogatesti, jucand Pokemon Go

Pokemon Go a adus multa distractie, dar pentru unii poate reprezenta o oportunitate de afaceri, scrie economica. net. Jucatori avansati se ofera sa-i ajute pe incepatori, contra-cost. in.

Prima tara din lume care interzice Pokemon Go. Contravine legilor

Autoritatile indoneziene au fost primele care au interzis jocul de mare succes din toata lumea,Pokemon Go, in parlamentul prezidential, miercuri, 20 iulie, scrie Jurnalul National. Acesta este.

Primul om ucis din cauza jocului Pokemon Go: Un adolescent de 18 ani incerca sa captureze un pokemon

Pokemon Go, cel mai in voga joc la ora actuala, a ucis un adolescent, in Guatemala, iar varul lui a fost ranit cand incercau sa captureze un pokemon in vecinatatea casei unui.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )