Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima tara din lume care interzice Pokemon Go. Contravine legilor

Antena3 Antena3,
Prima tara din lume care interzice Pokemon Go. Contravine legilor

Autoritatile indoneziene au fost primele care au interzis jocul de mare succes din toata lumea,Pokemon Go, in parlamentul prezidential, miercuri, 20 iulie, scrie Jurnalul National. Acesta este. continuă pe Antena3

Lista cu sfaturi de securitate pentru cei care joaca Pokemon Go

Evitarea descarcarii de aplicatii false care se prezinta drept actualizari ale Pokemon Go, trimise pe adresa personala de e-mail, precum si a procesului de decodare a sistemului de operare a dispozitivului, sunt.

Cateva sfaturi de securitate pentru utilizatorii care joaca Pokemon Go

Jocul Pokemon Go, lansat luni si pe piata din Romania, a devenit in scurt timp un succes major in randul a milioane de utilizatori. Dincolo de pericolele fizice cauzate de neatentie pe durata folosirii aplicatiei, specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender avertizeaza asupra amenintarilor informatice la care se expun cei care o descarca.

Cele mai bogate sase tari din lume reprezinta 57% din economia globala dar gazduiesc sub 9% din numarul refugiatilor

Cele mai bogate sase tari din lume, care impreuna acopera aproape 60% din economia globala, gazduiesc mai putin de 9% dintre refugiatii lumii, iar tarile mai sarace duc cea mai mare povara, potrivit Oxfam, citata de The Guardian.

Tara in care Pokemon Go este interzis inca dinainte de a fi diponibil pentru utilizatori

Cel mai important organism religios din Arabia Saudita a publicat din nou o fatwa din 2001 care interzice jocurile Pokemon, fara a preciza daca decizia este legata de Pokemon Go, jocul de realitate augmentata,.

Anunt urias pentru toti utilizatorii Pokemon Go! Se intampla pentru prima data

Popularul joc Pokemon Go va fi lansat miercuri si in Japonia, impreuna cu o noua optiune, care nu mai este diponibila nicaieri in lume, scrie yoda. ro. Aplicatia va veni in parteneriat.

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite.

Un nou scandal provocat de Pokemon Go. Ce scop ascuns ar avea jocul

Popularitatea Pokemon Go nu poate fi contestata in acest punct. Jocul creat de Nintendo si Niantic a pus stapanire peste intreaga lume, dar asta a avut si consecinte neplacute: jafuri si.

Apple ar putea castiga miliarde de dolari de pe urma Pokemon Go

Pokemon Go s-ar putea dovedi o mina de aur pentru cei de la Apple in viitorul apropiat. Pokemon Go este probabil cel mai popular joc din lume in acest moment, iar Nintendo si Niantic nu sunt singurele companii care ar putea castiga sume foarte mari de bani de pe urma acestuia. Dupa cum scriu cei [].

Pokemon Go. De unde vine numele jocului care a innebunit lumea

Aproape toata lumea este cucerita de noul joc Pokemon Go, dar nu toti stiu de unde provine numele lui. Numele Pokemon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, care in traducere inseamna.

Isteria Pokemon GO a cuprins si Romania! Vanatorii de pokemoni umbla prin parcuri in cautare de creaturi (VIDEO)

La doua zile de la lansare, fanii aplicatiei au luat cu asalt strazile si parcurile. Noul joc pentru smartphone a devenit una dintre cele mai descarcate aplicatii din lume, cu milioane de instalari in mai pu.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )